×
MENU

Accessoires voor Heelys rolschoenen

  Filter
Merken
Maat

Goed te weten

Reservewielen voor je Heelys

In tegenstelling tot een setje rolschaatsen, inline skates, skateboard of een stuntstep welke je vaak slechts een paar uur per keer gebruikt, kun je met gemak de hele dag op je Heelys rondlopen.

Vooral schoolgaande kinderen dagen deze schoenen van s'ochtens vroeg tot laat in de middag. Ondanks dat een setje Heelys en de verschillende onderdelen zeer duurzaam zijn, komt er een tijd dat de wielen versleten zijn, de lagers niet lekker lopen of dat je de veters stuk trekt.

Als de wieltjes van je Heelys je lagers of andere onderdelen versleten zijn kun je deze makkelijk vervangen. Het enige wat je nodig hebt is een setje nieuwe wieltjes voor je Heelys. Een setje reserve wielen kun je krijgen in verschillende kleuren en je moet goed kijken of je Heelys 1 of 2 wielen hebben.

Welke onderdelen heb ik nodig voor mijn Heelys?

Heb je het 1-wiel's model moet je er op letten dat je een reserve wiel vindt die "fat" genoemd wordt, heb je het 2-wiel's model dan moet je "HX2" in de beschrijving vinden.

Zoals eerder beschreven is het vervangen van onderdelen aan je Heelys redelijk makkelijk. Zelfs als je het specifieke gereedschap kwijt bent kan een schroevendraaier of zelfs een metalen staaf je al helpen om het oude wiel makkelijk los te halen. Het nieuwe wiel klik je dan zo in de plek van de oude en je bent weer klaar om te gaan.