×
Menu

Skisokken en thermosokken

  Filter
Merken
Schoenmaat
Geslacht

Thermo sokken en skisokken

Wanneer je op pad gaat voor een koude dag skiën of hiken, is het erg belangrijk dat je een warm paar sokken aan hebt, zodat je voeten warm en droog blijven, zelfs bij lage temperaturen.

In deze categorie vind je thermo sokken voor zowel cross country, alpine skiën en snowboarden. Voor wat je ook doet, je zult in de categorie het juiste paar voor jezelf vinden.

Thermo sokken houden niet alleen je voeten warm, echter zorgen ze er ook voor dat je voet goed kan ademen, waardoor ze weer goed droog en op temperatuur blijven.

Een ski boot kan natuurlijk hard aanvoelen voor je voeten. Het voordeel van de thermo sokken is dat ze je voet beschermen tegen deze harde boots/schoenen. Het is bij deze sokken belangrijk dat ze een fijne fit hebben en geen 'gebruiksporen' achterlaten op je huid. Je zult sokken vinden met verschillende diktes. Voor iedere voorkeur een goede sok!

Wij adviseren om minimaal 2 tot 3 paar sokken mee te nemen, voor een weekje skiën. Het is fijn dat je je skisokken kunt wassen, nadat je ze gebruikt hebt voor een dag of 2. Neem tijdens je ritten ook altijd een paartje mee, voor het geval dat je paar sokken nat of klam wordt.

Ook voor dagelijks gebruik

Een goed paar sokken is eigenlijk altijd belangrijk. Het zorgt voor droge en warme voeten. Mocht je veel in de buitenlucht zijn, adviseren wij altijd om thermo sokken te gebruiken, zodat je voeten goed ademen en natuurlijk je warm en droog houden.

Zorg goed voor je sokken

Bij elke aankoop die je maakt, is het belangrijk om je aankoop goed te onderhouden. Zorg daarom dat je de thermo sokken binnenstebuiten wast, zodat de kwaliteit van de sokken niet achteruit gaat. Daarnaast adviseren wij om de thermo sokken niet in de droger te doen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden