×
Menu

Freeskate Remblokken

  Filter
Kleur
Merken

Freeskate remmen voor de beste controle

Remmen voor freeskates zijn gemonteerd aan de achterkant van het frame. De makkelijkste manier om tot stilstand te komen is om zo'n remblok te gebruiken. Het is altijd een goed idee om een rem te hebben, vooral als je een beginner bent. Er zijn meer geavanceerde remtechnieken die je kan uitvoeren zonder een rem, zoals het remmen met een t-stops en powerslide. Skaters worden aangeraden om enige ervaring hebben voordat ze deze technieken kunnen proberen. Als je aan het freeskaten bent in drukke stedelijke gebieden, weet je natuurlijk nooit wanneer een voetganger of voertuig zomaar plotseling in de weg staat, dus dan is het belangrijk om goed te kunnen remmen.

Skate remmen zijn meestal gemaakt van rubber. Dit betekent dat ze lichtgewicht zijn en kunnen worden gebruikt voor zowel harde als langzame stops. Het belangrijkste waarop je moeten letten bij het kopen van een rem, is of deze past op je bestaande setup. Deze informatie vind je over het algemeen in de productbeschrijving.

Uiteindelijk zijn de wielen het belangrijkste onderdeel van je skates dat je helpt met het houden van controle. Als je huidige set betere tijden heeft gekend, bekijk dan onze selectie Freeskate wielen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden