×
Menu

Wirelocks and Ketting Sloten

  Filter
Merken
Lengte

Als je je board, step, fiets of skates ergens in de open lucht achterlaat, kan een slot gebruiken zeer nuttig zijn bij het voorkomen van diefstal. Het zou geweldig zijn om gewoon één slot te kopen om al je spullen veilig te stellen, maar het slot dat je nodig hebt voor je BMX, is niet hetzelfde slot als welke je nodig hebt voor je step of board.

Stalen ketting sloten vs. kabelslot

Voor grotere objecten, zoals een fiets, is het raadzaam om een ​​stalen ketting te gebruiken om rond het frame te wikkelen en een object dat niet beweegbaar is, zoals een lantaarnpaal. Hoe dikker de ketting, hoe beter.

Voor kleinere objecten, zoals je board, step of skates, is een kabelslot wat je nodig hebt. De draden die gebruikt worden in een kabelslot zijn dunner dan stalen ketting sloten, waardoor het mogelijk is om de wielen van je step, board of skates te vergrendelen door het draad van het slot door de spaken te halen. Een kabelslot kan worden gebruikt om dingen samen te vergrendelen met andere objecten, zoals stalen kettingen ook kunnen, maar omdat de draad vaak korter is dan een typisch kettingslot, is het bereik van de objecten waaraan je je board, skates of step vast kunt zetten, beperkter. Maar een fietsslot op zichzelf kan ook een effectieve manier zijn om diefstal te voorkomen. Door het vastzetten van de wielen zonder ergens aan vast te maken wordt je step, skateboard of rolschaatsen ook waardeloos(omdat de wielen niet meer kunnen draaien). Maar dat voorkomt niet dat de dief het naar een andere locatie kan verplaatsen.

Sleutel slot of codeslot?

Het gebruik van een sleutel slot of een codeslot is meestal een kwestie van persoonlijke voorkeur, maar er zijn enkele opmerkelijke veiligheid verschillen tussen beide. Een sleutel slot wordt vaak beschouwd als de veiligste keuze, maar als je je sleutels vaak verliest, kan een codeslot beter geschikt zijn voor jou. Als je je codeslot zo veilig mogelijk wilt maken, is het beter om een met zo veel mogelijk cijfers te kiezen. Hoe meer cijfers de code heeft, hoe kleiner de kans dat de dief de code kan kraken.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden