×
Menu

Kabel and ketting sloten

Zijn stuntstep sloten effectief?

Als je je stuntstep ergens neerzet is het altijd goed om deze met behulp van een kabel of kettingslot vast te zetten om diefstal te voorkomen. Een stevig slot zoals een kettingslot of kabelslot zal dieven afschrikken zodat je stuntstep veilig is. Je kunt altijd het juiste slot vinden dat voor jouw situatie geschikt is.

Kies het juiste stuntstep slot

Freestyle stuntstep sloten kun je vinden in verschillende maten en stijlen. Je kunt het beste een slot kiezen die je makkelijk kunt meenemen en gebruiken. Of je een slot met sleutel of code wilt is een persoonlijke keuze. Sloten met een sleutel worden vaak als veiligste keuze gezien, maar je hebt natuurlijk het risico dat je de sleutel kwijt raakt. Code sloten met meerdere nummers zijn moeilijker open te maken.

Draadsloten zoals spiraalsloten zijn de beste keuze voor stuntsteppen, omdat je deze door de spaken van de wielen kunt halen.

Hoe zet je een stuntstep op slot?

Allereerst zoek iets stevigs waar je hem aan vast kunt zetten. Dit kan een fietsenrek of lantaarnpaal zijn. Zet je stuntstep vast door de kabel van het slot door het voorwiel te halen. Sommige stuntsteps hebben gaten in hun frame, dan kun je hier gebruik van maken door de kabel hier doorheen te halen. Een beugelslot kan ook een goede keuze zijn al is het zo dat deze vaak heel kort zijn. Dan ben je beperkt waar je je stuntstep aan vast kunt maken.

Ben je opzoek naar meer accessoires voor je stuntstep? Bekijk onze Stuntstep onderdelenpagina.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden