×
Menu

Merchandise voor stuntsteppen

Pimp je step met merchandise

Steun je favoriete step merk door stickers en andere items ter decoratie op je step aan te brengen. Lees de tijdschriften en artikelen om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt in de step scene. Of hang spandoeken en posters op van je favoriete step merk of skate vibe.

In deze categorie vind je de originele step merchandise zoals stickers, tijdschriften, spandoeken en posters van de stuntstep merken. Ook vind je hier SkatePro's exclusieve stickervel. Onze grafische ontwerpers creëren elk jaar een nieuw sticker dus bestel ze voordat ze weer verdwijnen.

Een spandoek is geweldige step merchandise

In de spandoek sectie hebben we geweldige grote spandoeken van de meeste step merken die we bij SkatePro verkopen. De spandoeken worden meestal gekocht door de zeer toegewijde rijders, clubs en evenementen die hun liefde en toewijding aan de sport willen laten zien.

Alle spandoeken zijn redelijk groot en zijn dus goed zichtbaar op afstand, hierdoor weet iedereen waar jij of je skate evenement is.

Step merchandise is ook een leuk cadeau voor iemand die van steppen houdt of iemand die alle speciale step onderdelen al op zijn step heeft zitten. Het cadeau voor iemand die alles al heeft!

SkatePro