×
Menu

BMX Tassen

  Filter
Merken
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

BMX Tassen in alle soorten en maten

BMX tassen worden door BMX-rijders gebruikt om hun spullen mee te nemen als ze door de straten rijden. Voor BMX-rijders die de hele dag door onverharde wegen of skateparken rijden is het erg handig om extra kleding, waterflessen en eten in hun BMX-rugzak mee te nemen, zodat ze alles uit hun sessie kunnen halen, zonder onnodige pauzes.

Kleinere tassen, zoals BMX-heuptasjes, kunnen gemakkelijk om het middel of over de schouder worden gedragen en zijn ideaal voor het meenemen van telefoons en portemonnees. Andere vergelijkbare tassen voor het vervoeren van kleine persoonlijke spullen zijn BMX-buideltassen en crossbodytassen. Een andere optie is een BMX-frametas, die aan het frame kan worden bevestigd en kan worden gebruikt om een aantal benodigdheden mee te nemen tijdens de sessie.

BMX-tassen voor op reis

Wanneer je met je BMX wilt reizen bekijk dan eens de reistassen die speciaal zijn ontworpen om alle onderdelen van de BMX veilig in op te bergen. Deze tassen worden meestal geleverd met wielen en straps of beide, zodat je ze gemakkelijk kunt dragen. En... als je van plan bent om een meerdaagse tocht te maken of gewoon meer spullen wilt mee te nemen, kan je een BMX duffle bag vullen met kleding, BMX-onderdelen of wat je maar nodig hebt.

Bekijk onze BMX-accessoires als je op zoek bent naar accessoires om in je BMX-tas te stoppen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden