×
Menu

De ideale ski en snowboard brillen gids

Zonder twijfel is één van de belangrijkste accessoires op je skivakantie de ski bril. Je kunt er over discussiëren dat een goede bril net zo belangrijk is als de juiste ski jas en een goede ski broek.

Tegenwoordig is het redelijk eenvoudig om een goede ski bril te vinden die bij je past. Er zijn twee dingen om te overwegen:

  1. Bij welke licht-/weersomstandigheden ga je de bril gebruiken en;
  2. Kies een maat die bij je past - de maten zijn small, medium en large.

Help me bij het vinden van de juiste Ski/Snowboard Bril

De lenzen van de bril zijn gemaakt in verschillende versies om te passen bij de verschillende licht-/weersomstandigheden. Onderstaande weerkaart toont de licht omstandigheden voor de verschillende lenzen.

De hoeveelheid licht die door de lens heengaat verwijst naar VLT, Visual Light Transmission. Hoe hoger het percentage VLT, hoe meer licht door de lens zal passeren.

Je wilt dat er een hoop licht door de lens passeert bij slechte licht omstandigheden (Sneeuwachtig weer, mist en 's avonds). En je wilt dat er minder licht passeert als er veel zon is.

Sommige lenzen dekken een reeks verschillende licht omstandigheden en sommige passen bij specifieke licht omstandigheden. Daarom vind je brillen met een VLT-% aanduiding, zoals bijvoorbeeld 25%.

De juiste maat bril - small, medium en large

Het tweede wat je moet overwegen is de grootte van je gezicht, Een bril kan vaak in de maten small, medium en large worden gekozen. Als je boven of onder de gemiddelde maat zit, kies dan respectievelijk large of small. Medium past bijna iedereen. Enkele fabrikanten maken één-maat-past-iedereen, dus deze brillen hebben geen maat indicatie.

Hoe zit het met de kleur van de lens?

De meest eenvoudige manier om de juiste bril te kiezen is welke licht-/weersomstandigheden je wilt dat de bril dekt, in plaats van de kleur van de lens. Vind licht-/weersomstandigheden informatie bij elk product op SkatePro.com.

Tegenwoordig kun je allerlei verschillende kleuren lezen krijgen van verschillende fabrikanten die verschillende licht omstandigheden dekken. Ter oriëntatie kun je teruggaan naar de eerste sectie en de grafiek. En onthoudt, als je twijfelt, neem contact met ons op.

Producten

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden