×
Menu

Skate Clothing and Streetwear

Skatekleding en schoenen

Skatewear en streetwear staan bekend om hun comfortabele pasvorm, duurzaamheid en gave tijdloze ontwerpen. Daarom worden skate kleding en schoenen ook gedragen door veel mensen die niet skaten, het is zelfs één van de voornaamste kledingstijlen geworden.

Items zoals petten, schoenen, t-shirts en beanies hebben hun weg gevonden naar de top van de modewereld. Ze zijn zelfs iconen geworden zonder een compromis op waar ze eigenlijk voor bedoeld zijn, het skaten.

Van wijde broeken en t-shirts tot slim fit jeans en shirts. De skateboard scene heeft een grote variatie aan stijlen en is niet slechts voor één doelgroep, maar wordt gedragen door iedereen, van skaters tot zakenmensen.

Grote selectie van merken

We hebben de beste en sterkste ontwerpen gekozen uit al onze merken, je hebt dus altijd de laatste streetwear, skatewear en skateschoenen. Kies uit de honderden producten zoals skatebroeken, t-shirts, t-shirts met lange mouwen, truien, sport shirts, jassen, winterkleding, petten, beanies en zelfs sokken.

We hebben ook een brede selectie accessoires zoals zonnebrillen, sleutelhangers, polsbandjes, zweetbandjes en nog veel meer. Alle items kunnen gebruikt worden om op een positieve manier op te vallen.

Gemaakt voor het skaten

We dragen wat we verkopen en je kan er zeker van zijn dat al onze kleding en schoenen van hoge kwaliteit zijn. Ze zijn zelfs specifiek gemaakt om te dragen tijdens het skaten.

We zijn ervan overtuigd dat skatewear en streetwear niet alleen voor volwassenen is. Dat is waarom veel van de populaire kleding en schoenen ook in kindermaten te krijgen zijn.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe gave ontwerpen en bijzondere merken, check dus regelmatig onze nieuwste items op de site in onze skate kleding en schoenen categorie.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden