Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Waterski's

  Filter
Kleur
Merken

Goed om te weten

Wanneer de sneeuw smelt - skiet water het beste

Klinkt het aantrekkelijk om over de golven te vliegen bij snelheden van meer dan 58 km/u? Dan is waterskiën wellicht iets voor je. Alhoewel je niet begint met deze waanzinnige snelheden, bestaat er een goede kans dat je met wat oefening en binnen een redelijke tijd snelheden in dit gebied zult bereiken.

Er is veel gebeurd sinds de eerste paar houten planken werden bevestigd aan een motorboot in 1922. Tussen die tijd en nu zijn er behoorlijk wat verbeteringen uitgevoerd in de waterskitechnologie. Moderne ski's zijn bijvoorbeeld hoofdzakelijk gemaakt van composiet materialen zoals koolstofvezel. Laag gewicht, minder weerstand in het water en meer wendbaarheid.

Op het gebied van het uitkiezen van de juiste waterski's is dit behoorlijk belangrijk, omdat de juiste set ski's in meer plezier en een makkelijkere tijd op het water zal resulteren. Ongeacht of je je eerste slalom waterski of een set kinder combo ski's koopt of wellicht je 20 jaar oude ski's uit je tienerjaren vervangt - we hebben alles voor je.

Als je een beginner bent, is het belangrijkste om een set ski's te vinden die geschikt zijn voor beginners. Anders zal het lastig zijn om op de ski's te blijven staan. Het staat vermeld in de productbeschrijving of de ski's geoptimaliseerd zijn voor beginners, gemiddelde of expert waterskiërs..

Dus, neem eens een kijkje in onze verschillende waterskicategorieën. Als je vragen hebt, ben je meer dan welkom om contact op te namen met onze klantenservice.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden