×
Menu

Surfboards

  Filter
Kleur
Merken
Lengte

Goed om te weten

Ben je op zoek naar een surfboard?

Als je op het punt staat om de golven in te duiken maar niet zeker weet waar en wanneer, nou, dan is het soft top surfboard een perfecte optie voor je. Ze zijn niet zo fragiel als een normale surf zal zijn en kunnen met kleinere en niet zo krachtige golven omgaan.

Heb plezier op je surf

Een groot gedeelte van de surfing cultuur is om zoveel mogelijk te genieten als mogelijk is, in plaats van binnen een dag te proberen om een pro te worden. Dit is waar het schuimen surfboard de hoek om komt kijken.

Een soft top surf of een schuimen board is een geweldig hulpmiddel om een glimlach op je gezicht te toveren zonder dat je veel hoeft te zweten en peddelen.

Een soft top surfboard of...

Als je wat meer diversiteit wilt, kun je nog altijd de Waveskaters proberen of, voor een extra uitdaging en voor de meer ervaren, een folie surfboard. Een Waveskater kan worden gebruikt als een surfboard, bodyboard en van alles en nog wat. En het beste - ze zijn super duurzaam.

Als je al wat surf ervaring hebt of je meer tot de hard-core niche wilt behoren, dan zijn wellicht foiling en folie surfboards een prima optie.

In elk geval, we hebben ze allemaal!

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden