×
Menu

Kite onderdelen

Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Repareer je kite in een mum van tijd

Kitesurfing is een actie sport op hoge snelheid met veel impact, wat betekent dat de kiteboard uitrusting onderhevig is aan slijtage. Alhoewel de kiteboard uitrusting gemaakt is van hoge kwaliteit en duurzame materialen, komt er een tijd dat je versleten onderdelen moet vervangen of enkele onderdelen moet upgraden.

Het is ook een goed idee om een aantal reserve onderdelen voor je kite set te kopen voordat het stuk gaat. Er is niets zo irritant als helemaal naar de zee te rijden met je uitrusting, alles uit te pakken, voor te bereiden en slechts een paar minuten op het water te kunnen doorbrengen voordat je vin breekt. Als de lokale surf winkel open is, moet je er maar van uitgaan dat ze het onderdeel op voorraad hebben. Zo niet dan kun je weer naar huis rijden en heb je waardevolle surf uren verspeelt.

In deze categorie vind je alle kite onderdelen die je nodig hebt om je board te kunnen blijven gebruiken voor de komende jaren. We hebben vinnen in verschillende maten en vormen, wat helpt om je board aan te passen naar je eigen wensen en je zodoende de controle krijgt die je wilt.

Hier vind je verschillende surf bindingen die je helpen op je board te blijven staan als je hoge sprongen, spins en rols maakt, snelsluitingssystemen en enkele snelle reparatie kits. Hiermee kun je noodreparaties uitvoeren aan je uitrusting of een riem op locatie verwisselen zonder dat je van het strand hoeft.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden