×
MENU

Verzending en herroepingsrecht

Bestellen vanuit Nederland

Levertijd
1-3 werkdagen, tenzij anders vermeld voor de bestelde producten.

Verzending
De verzendkosten hangen af van de waarde van de bestelling en het type levering.

 • Order waarde: EUR 0-49
  • EUR 4,95 - DPD Pickup: Ophalen in een Parcelshop
  • EUR 7,95 - DPD Home: Bezorging aan huis
 • Order waarde: EUR 49+
  • Gratis - DPD Pickup: Ophalen in een Parcelshop
  • EUR 2,95 - DPD Home: Bezorging aan huis

Ruilen en retournering
Bij SkatePro kun je de koopovereenkomst binnen 365 dagen na ontvangst van het product herrroepen.

Wil je een andere maat, dan wat je kreeg, dan stuurt SkatePro gratis een nieuwe maat.

Verzending

Tracking
Wanneer je bestelling wordt verstuurd, krijg je automatisch een e-mail met een Track & Trace nummer, die je kunt gebruiken om je verzending te volgen.

Bezorgkosten

Naast de prijs van de producten, worden er alleen verzendkosten berekend. De verzendkosten staan altijd duidelijk tijdens het bestelproces en je orderbevestiging vermeld, die je via e-mail ontvangt. De verzendkosten zijn gebaseerd op de waarde en gewicht van de bestelling.

Levertijd

De verwachte levertijd staat altijd duidelijk vermeld tijdens het bestelproces en op je orderbevestiging. De levertijd van je bestelling is 1-3 werkdagen, als alle producten op voorraad zijn. Wordt de levertijd langer of loopt je bestelling vertraging op, dan krijg je altijd bericht via e-mail.

Herroepingsrecht

Bij de aankoop van producten heb je als klant de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 365 dagen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. Brief, e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruik maken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Als je de koopovereenkomst wilt herroepen en het volledige aankoopbedrag terug wilt krijgen, moeten de producten en de verpakking in dezelfde staat worden geretourneerd als bij ontvangst. Dit betekent dat je het product mag testen zoals in een fysieke winkel, zonder het daadwerkelijk in gebruik te nemen.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van gebruik dat verder gaat dan nodig is om hun aard en eigenschappen te bepalen. Als het product meer dan dit getest wordt, beschouwen we het als gebruikt, wat betekent dat we alleen een gedeelte of niets van het aankoopbedrag terugstorten, afhankelijk van de handelswaarde van het product. Het herroepingsrecht is niet van toepasssing op producten die zijn tot stand gebracht overeenkomstig specificaties van de koper.

Als je je bestelling wilt retourneren, dan kun je dit op volgende wijze doen :

 • Print een retourformulier (print hier), vul het in en leg het samen met het retourpakket.
 • Leg het product in de originele verpakking en pak dit weer goed in (in een kartonnen doos of bubbelplastic).
 • Print een retourlabel (print hier) en bevestig dit op het retourpakket.
 • Lever het pakket af in een DPD Parcelshop in de buurt.

Retourneren is gratis, wanneer je een omruiling wilt, voor een andere maat of product. Ook is het gratis, wanneer je het terug op jouw SkatePro account wilt. Wanneer je graag wilt, dat we het bedrag naar jouw bankaccount terugboeken en een volledige terugboeking wilt ontvangen, zul je zelf voor de verzending terug naar ons moeten betalen (Wanneer je ons retour label neemt, kost dit €6,95).

Let erop mee dat je verantwoordelijk bent voor de producten vanaf de bezorging totdat we deze retour hebben ontvangen. Zorg er dus voor dat het product goed is verpakt tijdens verzending.

Invoerrechten en BTW

Alle prijzen op de website zijn incl. 21% BTW en alle afgiftes en invoerrechten.

BTW teruggave

Als je een ingezetene bent van een niet-EU-land, en ontving heb een bestelling met BTW (levering naar een land binnen de EU), dan kunt je de BTW terugvorderen. Om dit te doen, moet je ons de originele factuur met stempel van de douane van het land in de EU, dat je verlaat, bij vertrek naar je eigen land. Dit document moet uiterlijk 2 ½ maand, nadat de goederen uit de EU zijn uitgevoerd, bij SkatePro ontvangen zijn.

Wij rekenen een administratieve vergoeding van EUR 20 per factuur, die zal worden afgetrokken van de terug te betalen BTW.

SkatePro