MENU

Verzending en Herroepingsrecht

Bestellen vanuit Nederland

Levertijd:
2-3 werkdagen, tenzij anders vermeldt voor de bestelde producten.
ca. 5 werkdagen voor pakketjes bezorgd med PostNL
Alle bestellingen worden vanuit SkatePro's magazijn in Denemarken opgestuurd.

Verzending:

 • Gratis als je bestelt voor méér dan EUR 59 (met GLS)
 • EUR 3,95 thuisbezorgd met PostNL (zie voorwaarden hieronder)
 • EUR 6,95 thuisbezorgd met GLS

Ruilen en retournering:
Bij SkatePro kun je de koopovereenkomst binnen 180 dagen na ontvangst van het product herrroepen.

Wil je een andere maat, dan wat je kreeg, dan stuurt SkatePro gratis een nieuwe maat. Let er op dat je zelf de verzendkosten voor het retour sturen moet betalen.

Hieronder kun je meer lezen over verzending, levertijd en herroepingsrecht.

Verzending

Tracking
Wanneer je bestelling wordt verstuurd, krijg je automatisch een e-mail met een Track & Trace nummer, die je kunt gebruiken om je verzending te volgen.
Je kunt je pakket ook volgen via de Nederlandse site: gls-info.nl . Je hebt dan het Netherlands Parcel number (zie afbeelding hieronder) + je postcode nodig.


Kleine bestellingen bezorgd met PostN worden zonder track & trace verzonden.

Bezorgkosten

Naast de prijs van de producten, worden er alleen verzendkosten berekend. De verzendkosten staan altijd duidelijk tijdens het bestelproces en je orderbevestiging vermeld, die je via e-mail ontvangt.

De verzendkosten zijn gebaseerd op de waarde en gewicht van de bestelling:

 • Gratis als je bestelt voor méér dan EUR 59 (met GLS)
 • EUR 3,95 thuisbezorgd met PostNL (alleen bij bestellingen minder dan 1kg en een orderwaarde onder EUR 20)
 • EUR 6,95 thuisbezorgd met GLS

Levertijd

De verwachte levertijd staat altijd duidelijk vermeld tijdens het bestelproces en op je orderbevestiging. Alle pakketten worden vanuit ons magazijn in Denemarken verstuurd. De levertijd van je bestelling is 2-3 werkdagen, als alle producten op voorraad voorraad zijn. Voor pakketjes bezorgd med PostNL bedraagt de levertijd ca. 5 werkdagen. Wordt de levertijd langer of loopt je bestelling vertraging op, dan krijg je altijd bericht via e-mail.

Herroepingsrecht

Bij de aankoop van producten heb je als klant de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 180 dagen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. Brief, e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruik maken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Als je de koopovereenkomst wilt herroepen en het volledige aankoopbedrag terug wilt krijgen, moeten de producten en de verpakking in dezelfde staat worden geretourneerd als bij ontvangst. Dit betekent dat je het product mag testen zoals in een fysieke winkel, zonder het daadwerkelijk in gebruik te nemen.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van gebruik dat verder gaat dan nodig is om hun aard en eigenschappen te bepalen. Als het product meer dan dit getest wordt, beschouwen we het als gebruikt, wat betekent dat we alleen een gedeelte of niets van het aankoopbedrag terugstorten, afhankelijk van de handelswaarde van het product. Het herroepingsrecht is niet van toepasssing op producten die zijn tot stand gebracht overeenkomstig specificaties van de koper.

Het product kan op de volgende manieren geretourneerd worden:

 • Ontvangst weigeren, wanneer het pakket geleverd wordt
 • Het pakket terugsturen. Je moet zelf voor de retour-verzendkosten betalen.

Als je je bestelling wilt retourneren, dan kun je dit op volgende wijze doen :

 • Print een retourformulier (print hier), vul het in en leg het samen met het retourpakket.
 • Leg het product in de originele verpakking en pak dit weer goed in (in een kartonnen doos of bubbelplastic).
 • Stuur het pakket naar ons retouradres in Nederland
 • Je kunt ook een directe retournering boeken, kosten: EUR 9,95. Het pakket kun je dan bij een filiaal van PostNL afleveren wordt dan direct naar ons magazijn in Denemarken opgestuurd.

Ons retouradres in Nederland is:

SkatePro
p/a Hoofdstraat 106
7901 JT Hoogeveen

Let erop mee dat je verantwoordelijk bent voor de producten vanaf de bezorging totdat we deze retour hebben ontvangen. Zorg er dus voor dat het product goed is verpakt tijdens verzending.

Op deze manier hebben we het gemakkelijk voor je gemaakt, zodat je het niet helemaal terug hoeft te sturen naar Denemarken. Wanneer het pakket op ons retouradres in Nederland aankomt, wordt het gezamenlijk met de andre retourpakketten (één keer per week) naar Denemarken teruggestuurd. Hierdoor kan het som wat langer duren, vanaf de datum dat je het terugstuurt totdat wij de retouren registreren in ons magazijn in Denemarken.

Wil je een andere maat, dan die je hebt besteld, dan stuurt SkatePro gratis een nieuwe maat.

Invoerrechten en BTW

Alle prijzen op de website zijn incl. 21% BTW en alle afgiftes en invoerrechten.

BTW teruggave

Als je een ingezetene bent van een niet-EU-land, en ontving heb een bestelling met BTW (levering naar een land binnen de EU), dan kunt je de BTW terugvorderen. Om dit te doen, moet je ons de originele factuur met stempel van de douane van het land in de EU, dat je verlaat, bij vertrek naar je eigen land. Dit document moet uiterlijk 2 ½ maand, nadat de goederen uit de EU zijn uitgevoerd, bij SkatePro ontvangen zijn.

Wij rekenen een administratieve vergoeding van 20 euro per factuur, die zal worden afgetrokken van de terug te betalen BTW.