×
Menu

Skeeler schoenen

Goed om te weten

Skeeler schoenen - een getrainde uitstraling

Een skeelerschoen heeft een zeer smalle en gestroomlijnde uitstraling. Er bestaat geen twijfel over dat deze schoenen ontworpen en gemaakt zijn voor snelheid. Een aantal van de schoenen zonder enkel ondersteuning lijken meer op gewone schoenen dan iets wat op een frame met wielen gemonteerd wordt. En dan ook nog eens met snelheden van rond de 60 km/h rondt te rijden.

Het is zeer belangrijk dat de skeelerschoenen een goede ondersteuning bieden en een goede pasvorm hebben. Omdat de schoenen ontworpen zijn om hard te gaan, zijn de voering en enkel versteviging verwijderd. Maar sommige skeelerschoenen van carbon kunnen door middel van warmte gevormd worden en hebben daardoor een perfecte pasvorm.

Als je nog nooit geskeelerd hebt of je bent begonnen op een setje fitness skates kan de verandering naar een minimum comfort een obstakel vormen. Vooral tijdens de langere trainingssessies op de weg. Maar wees niet bang, je voeten zullen snel wennen aan het feit dat ze geen enkel ondersteuning of zachte voering meer hebben.

Powerslide betekent hoge kwaliteit skeeler schoenen

We hebben veel verschillende skeeler schoenen van Powerslide, omdat dit naar onze mening het beste merk voor speed skate boots zijn. Als we kijken naar de prestigieuze Berlin marathon gebruiken bijna alle top skaters Powerslide skeeler schoenen. Het frame van de meeste Powerslide schoenen is gemaakt van 100% carbon. Carbon is een erg licht en tegelijk zeer duurzaam materiaal, dit maakt het ideaal voor het skeeleren.

Op deze pagina vind je heren en dames skeelerschoenen.

Goede skeeler schoenen zijn gemaakt van carbon en kunnen door middel van verwarming een perfecte pasvorm gegeven worden. Je kunt hier ook speciaal voor jou gemaakte skeeler schoenen vinden die gebaseerd zijn op een mal van jou voeten.

Boot/Schoen covers (bedekking)

Vooral in de herfst zit het vaak niet mee met het weer. Als je dan toch graag wilt skaten, zijn er natuurlijk mogelijkheden om dit mogelijk te maken. Om natte/koude voeten te voorkomen, is het wellicht verstandig om je skates te bedekken.

Een boot covers is dan een geweldig product om je toch de straat op te krijgen. Het beschermt je voet tegen het koude weer en zorgt daarnaast ook dat het vuil buiten je boot/schoen blijft.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden