Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

SUP Accessoires

  Filter
Merken

Goed om te weten

Paddle Board Onderdelen voor je SUP

Hoewel er niet heel veel losse onderdelen zijn om je druk over te maken bij een SUP, zijn er een paar paddleboard accessoires die je tijd op het water nog geslaagder kunnen maken. Als je een opblaasbaar paddleboard gebruikt, is een betrouwbare iSUP-pomp noodzakelijk om je board op te blazen voordat je het water op gaat. Er zijn handpompen en elektrische pompen, waarbij de laatsten een stuk minder inspanning vergen.

Er zijn in principe drie verschillende soorten paddleboard vinnen: Flatwater SUP board vinnen, allround multi-vinnen en SUP race vinnen. De meest gebruikten zijn de flatwater-vinnen. Als je een iSUP hebt gekocht, dan heb je flatwater of multi-fins nodig.

In deze categorie vind je ook de altijd belangrijke SUP leashes. Ze zijn beschikbaar in een coil of recht ontwerp: coiled leashes hebben meestal de voorkeur omdat ze opkrullen op je plank, wat de kans klein maakt dat ze door het water slepen; rechte leashes worden aanbevolen voor golfsurfen.

Andere veel voorkomende accessoires die je kunt aanschaffen voor je SUP zijn paddleboardtassen, ontluchtingspluggen en paddlecovers. Als je overweegt een opblaasbaar stand-up paddleboard te kopen, maar niet zeker weet welk type bij jouw wensen past, bekijk dan onze video en gids Het kopen van een SUP board.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden