×
Menu

SUP onderdelen

Goed te weten

Vinnen en accessoires voor je SUP

Als je op zoek bent naar onderdelen voor je SUP, of je wilt een specifieke SUP uitrusting of artikelen hebben is dit de plaats om te zoeken. In deze categorie vind je allerlei verschillende onderdelen om je SUP of iSUP voor jaren drijvend the houden.

In deze categorie vind je ook zakken voor je peddel en verschillende vinnen voor je SUP en iSUP.

Vooral het vinden van de juiste vinnen kan echt een uitdaging zijn. Er zijn zo veel verschillende vinnen te verkrijgen en als je niet weet waar je op moet letten kan het vinden van een setje nieuwe vinnen erg lastig worden. Het voornaamste doel van de vin is om de SUB stabiel te houden en zorgt er ook voor dat je board makkelijk te manoeuvreren is. Je zou kunnen zeggen dat de vinnen je helpen om je daar heen te gaan waar je heen wilt, in plaats van de richting door de wind en golven te laten bepalen.

Een belangrijk onderdeel van je SUP zijn de vinnen

Je kunt vinnen onderverdelen in drie soorten waar je voor je SUP uit kunt kiezen. Vinnen voor rustig water (flatwater), all-round multi vinnen en de SUP race vinnen. We verkopen voornamelijk de vinnen voor de "flatwater" boards, dus als je je iSUP hier bij SkatePro gekocht hebt kun je het beste kiezen voor een vin voor rustig water (flatwater) of een multi vin.

Een iSUP board is meestal ontworpen voor gebruik op rustig water en deze hebben vaak slechts één lange vin. Dit geeft genoeg stabiliteit en minimale weerstand. Ook zorgt deze vin ervoor dat je board recht vooruit gaat op de lange afstanden. Het maakt dan niet uit of je rustig rondvaart of aan een race meedoet. Deze vin is zeer geschikt om lekker ontspannen te peddelen, om te gebruiken om van oever naar oever te gaan of om samen met een kind of huisdier te peddelen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden