Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Retourneer een bestelling

Wil je iets retourneren? Geen enkel probleem, we hebben het zo gemakkelijk mogelijk voor je gemaakt. Je kunt een online retourformulier invullen en een retourlabel van DPD uitprinten voor slechts € 3,95.

Start het retourneren

Een andere optie is dat je je retour online aanmeldt en:

  • Het pakket weigert aan de deur
  • Het pakket terugstuurt met een zelfgekozen bezorgdienst (en dus op eigen verantwoordelijkheid).

FAQ - Meest gestelde vragen

Hoeveel tijd heb ik om mijn bestelling retour te sturen?

Bij SkatePro kun je je producten retourneren binnen 365 dagen.

Waar moet ik mijn producten heen sturen als ik geen gebruik wil maken van SkatePro's retourservice?

SkatePro ApS
Omega 6
DK-8382 Hinnerup
Denemarken

Houd er rekening mee dat het pakket rechtstreeks op dit adres moet worden afgeleverd en niet wordt opgehaald in een parcelshop.

Hoe maak ik een omruiling?

Je kunt je producten gemakkelijk retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen voor het gewenste product. Wanneer we je geretourneerde pakket hebben ontvangen, zullen we het bedrag terugstorten naar de oorspronkelijke betaalmethode.

Kan ik elk product retourneren?

Nee, niet alle bestelde producten kunnen geretourneerd worden. Producten die wij handmatig voor je aangepast hebben, kun je niet retourneren. Dit betreft alle services en montages. Meer informatie: Uitzonderingen op herroepingsrecht

Krijg ik de verzendkosten terug?

Je krijgt de verzendkosten terug als je de complete bestelling terugstuurt. Dit is exclusief de verzendkosten voor de retourzending. (€3,95  als je gebruik maakt van onze retourservice). Als je een gedeelte van je besteling retourneert krijg je je verzendkosten niet terug. Dan betaal je zowel je verzendkosten over je bestelling en de verzendkosten voor de retourzending. Helaas is het niet mogelijk om een product te ruilen. Als je een ander product wilt hebben dien je daarvoor een nieuwe bestelling te plaatsen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden