Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Veilig en gemakkelijk betalen

Je kunt betalen met:

  • iDEAL
  • Klarna - Betaal nu, betaal later en betaal in 3 termijnen
  • PayPal
  • Visa en Visa Electron, Mastercard, JCB

Veilig online betalen

SkatePro gebruikt Altapay en Adyen als transactie-gateway. Zowel Altapay als Adyen zijn gecertificeerd door de belangrijkste beveiligingsstandaard binnen de betalingssector (PCI DSS gecertificeerd als Level 1 Service Providers). Ze voldoen ook aan de verordening van de Europese Unie, die van toepassing is op het aanbieden van betalingsdiensten (Richtlijn EU 2015/2366).

Alle informatie die u bij het afrekenen verstrekt, is gecodeerd met 256-bits SSL. De betalingsgegevens kunnen alleen worden gelezen door Altapay / Adyen, wat betekent dat SkatePro nooit uw creditcardgegevens kan zien.

Het bedrag van uw betaling wordt gereserveerd door Altapay / Adyen en wordt pas van uw rekening afgeschreven zodra uw bestelling is verzonden. SkatePro kan nooit meer in rekening brengen dan het bedrag van uw aankoop.

Valitor secure payment

Trusted Shops - Uw informatie is veilig

Het keurmerk van Trusted Shops laat zien dat SkatePro het vertrouwen van zijn klanten heeft gewonnen en uitstekende service biedt. De specialisten van Trusted Shops hebben getest en geverifieerd dat:

  • SkatePro is een echt, legitiem bedrijf
  • SkatePro voldoet aan de regels met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens
  • Onze website heeft een begrijpelijk en duidelijk bestelproces

Lees hier meer over de Trusted Shops

Vertrouwd sinds 1996

SkatePro zet zich sinds 1996 in om de passie van actiesporten met zijn klanten te delen. Sinds de start hebben we het genoegen gehad om in contact te staan met meer dan 1 miljoen klanten in Europa en Noord-Amerika. SkatePro voldoet aan en valt onder de Europese e-commerce wetgeving.

Betaal met uw kaart

Als u ervoor kiest om uw bankpas te gebruiken om online te betalen, bent u beter beveiligd dan in de fysieke wereld:

  • U kunt uw bank een betaling laten weigeren wanneer u uw betalingsoverzicht ontvangt.
  • U bent niet aansprakelijk als uw kaart in een online winkel wordt misbruikt.

Betaal met Klarna

In samenwerking met Klarna bieden we verschillende betalingsopties aan. Wanneer je met Klarna betaalt, kun je afrekenen zonder daarvoor je creditcardgegevens met de webshop te moeten delen. Als je Klarna als betaalmethode kiest, heb je 3 mogelijkheden; betaal direct, betaal binnen 30 dagen, en betaal in 3 termijnen. Lees meer over betalen via Klarna.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden