×
Menu

Veilig en gemakkelijk betalen

Je kunt betalen met:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Visa en Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB
  • Klarna: Achteraf betalen (Betalen binnen 14 dagen)

Veilig online betalen

SkatePro gebruikt Altapay en Adyen als transactie-gateway. Zowel Altapay als Adyen zijn gecertificeerd door de belangrijkste beveiligingsstandaard binnen de betalingssector (PCI DSS gecertificeerd als Level 1 Service Providers). Ze voldoen ook aan de verordening van de Europese Unie, die van toepassing is op het aanbieden van betalingsdiensten (Richtlijn EU 2015/2366).

Alle informatie die u bij het afrekenen verstrekt, is gecodeerd met 256-bits SSL. De betalingsgegevens kunnen alleen worden gelezen door Altapay / Adyen, wat betekent dat SkatePro nooit uw creditcardgegevens kan zien.

Het bedrag van uw betaling wordt gereserveerd door Altapay / Adyen en wordt pas van uw rekening afgeschreven zodra uw bestelling is verzonden. SkatePro kan nooit meer in rekening brengen dan het bedrag van uw aankoop.

Valitor secure payment

Jouw informatie is veilig

Het keurmerk van Trusted Shops laat zien dat SkatePro het vertrouwen van zijn klanten heeft gewonnen en uitstekende service biedt. De specialisten van Trusted Shops hebben getest en geverifieerd dat:

  • SkatePro is een echt, legitiem bedrijf
  • SkatePro voldoet aan de regels met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens
  • Onze website heeft een begrijpelijk en duidelijk bestelproces

Lees hier meer over de Trusted Shops

Vertrouwd sinds 1996

SkatePro zet zich sinds 1996 in om de passie van actiesporten met zijn klanten te delen. Sinds de start hebben we het genoegen gehad om in contact te staan met meer dan 1 miljoen klanten in Europa en Noord-Amerika. SkatePro voldoet aan en valt onder de Europese e-commerce wetgeving.

Betaal met jouw kaart

Als u ervoor kiest om uw bankpas te gebruiken om online te betalen, bent u beter beveiligd dan in de fysieke wereld:

  • U kunt uw bank een betaling laten weigeren wanneer u uw betalingsoverzicht ontvangt.
  • U bent niet aansprakelijk als uw kaart in een online winkel wordt misbruikt.

Klarna factuur

Je kunt 14 dagen na verzending van uw bestelling via Klarna betalen. Je ontvangt per e-mail een factuur van Klarna, die je moet betalen. Om op factuur te betalen, moet je minimaal 18 jaar oud zijn en je persoonsnummer is gevalideerd bij Klarna (dit gebeurt automatisch in het betalingsproces). Jouw persoonsgegevens worden behandeld in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens.

SkatePro