Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Nieuwe skates of nieuwe wielen?

Als je een paar slechte kwaliteits inline skates hebt, of de skates zijn versleten, dan is het waarschijnlijk een betere keuze om een nieuw paar inline skates te kopen. In andere gevallen zou het beter zijn om een nieuwe set wielen te kopen.

Als je al een paar inline skates hebt, dan hoef je misschien geen nieuwe te kopen. Als de wielen zijn versleten of gescheurd, zou het misschien al genoeg zijn om de wielen te vervangen.

Om te bepalen je nieuwe skates of gewoon nieuwe wielen nodig hebt, moet je verschillende factoren overwegen. Hieronder een overzicht van de belangrijkste argumenten, die je kunt gebruiken in je overwegingen:

Nieuwe Inline skates

  1. Een paar goedkope inline skates kunnen minder duur zijn dan een set dure wielen. Een nieuw model van inline skates ziet er beter uit en heeft misschien zelfs een aantal nieuwe features ten opzichte van je oude inline skates.
  2. Zijn de schoenen en lagers zo afgedragen, dat ze aan vervanging toe zijn, dan kan het soms beter zijn om nieuwe inline skates te kopen.
  3. Je hebt je skate vaardigheden verbeterd, en daarom wil je wat betere inline skates.
  4. Een winkel biedt inline skates zo goedkoop aan, dat je de skates kunt kopen en de nieuwe wielen kunt vervangen met de oude wielen van je huidige inline skates.

Nieuwe wielen

  1. Een paar nieuwe inline skates hebben wat tijd nodig voordat ze je voeten perfect passen. Als je je oude inline skates gebruikt hoef je dat niet opnieuw te doorlopen.
  2. Hoe snel je kunt gaan op je inline skates hangt sterk af van de grootte en kwaliteit van de wielen. Als je nieuwe wielen koopt, krijg je meestal het gevoel van skaten op nieuwe inline skates die gemakkelijk sneller gaan.
  3. De wielen vertegenwoordigen tot 80% van de waarde van de nieuwe inline skates. Om die reden besluiten veel fabrikanten van inline skates om er slechte wielen op te zetten, zodat ze de inline skates voor een lage prijs kunnen verkopen. Als je wielen van goede kwaliteit koopt, gaan je inline skates meestal sneller, voelen ze comfortabeler en de wielen zullen langer mee gaan in vergelijking met een paar nieuwe inline skates van hetzelfde prijsniveau als je huidige skates.

Zie ook: aankoop van skates.

Producten

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden