MENU
Terug |

Flexsurfing Waveboard Wielen Compleet 2-pack

EUR 9,95*
EUR 14,95 BESPAAR EUR 5,00
Flexsurfing Waveboards
Zoom
Opslaan voor later
 set

Beschrijving

Deze set van waveboard wielen zijn gemaakt voor Flexsurfing waveboards. Ze komen in een 76mm diameter en zijn gemaakt in een stevige en snelle 90A durometer.

De wielen zijn ook geweldig om te gebruiken met inline skates. Kijk gewoon even of de wielen die je wil omwisselen 24mm zijn.

De wielen zijn voorzien van spacers en goede ABEC7 lagers.

Specificaties

Wieldiameter:
76mm
Wielhardheid:
90A
Lagers en spacers:
Inclusief
Wielen per verpakking:
2
Kern materiaal:
Nylon

Recensies

Prima wieltjes en snelle bezorging. Ik was op zoek naar wieltjes voor mijn Samsonite koffer. Het zoeken was wel lastig aangezien er verschillende maten voor verschillende koffers zijn. Jammer dat er op de SkatePro site geen zoek functie is als je een bepaalde maat zoekt. De geleverde wieltjes zijn van veel betere kwaliteit dan wat er vanuit Samsonite onder gezet was. Top! Bedankt SkatePro!
H. Proost (Spijkenisse, Nissewaard)
01.06.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Snel geleverd, prima wieltjes voor het waveboard waar mijn dochter inmiddels weer volop mee speelt.
Arjan K. (Ede)
20.04.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Beste mensen, De wielen zijn in goede orde ontvangen. Ik heb ze inmiddels gemonteerd aan m'n Samsonite handbagage-trolly. Dat paste en lijkt goed. Tijdens onze volgende vakantie zullen we het ervaren. Sowieso heb ik al een betere demping gekregen, vanwege de nylon wieltjes, en verwacht ik veel minder slijtage, vanwege de kogellagers. Met vriendelijke groeten, G.Dokter
G. Dokter (Franeker)
06.02.2017
Beoordeling: 4 van 5!