×
Menu

Cruiser Skateboard Kopen

Deze gids zal je helpen het juiste cruiser skateboard te vinden, die precies past bij jouw behoeftes, of die van je kind, door een aantal van de belangrijkste elementen van cruiser skateboards uit te leggen.

Je bent ook van harte welkom om ons te contacteren, als je twijfelt over welk cruiser board je moet kopen.

Wat voor soort cruiser skateboard moet je kiezen?

Over het algemeen zijn er twee soorten cruiser skateboards, die van elkaar verschillen door hun materialen en vormen. Beide types zijn optimaal voor kinderen en beginnende skaters, maar ook voor skaters die graag een wendbaar board met soepele rijeigenschappen willen. De meeste cruiser skateboards zijn ontworpen met een kick tail aan de achterzijde van het board, vergelijkbaar met oldschool pool skateboards.

We zullen hier de twee soorten cruiser boards uitleggen, die hier bij SkatePro te vinden zijn:

Penny boards & cruiser skateboards met een kunststof deCk

Cruiser skateboards gemaakt van kunststof, ook bekend als Penny boards, zijn ontworpen met kleine, smalle decks en van lichtgewicht materialen. Deze soorten boards bieden daarom een ​​grote wendbaarheid en zijn gemakkelijk te dragen, en daardoor optimaal voor kinderen. Ze zijn meestal ontworpen met grote en zachte wielen, waardoor je snel en makkelijk op de boards kunt rijden.

Dit soort boards zijn niet optimaal voor trucs. Wil je trucs doen, dan krijgt het normale skateboard de voorkeur.


Vind onze selectie van kunststof cruiserskateboards hier.

Cruiser skateboards gemaakt van hout

Houten cruiser skateboards zijn een combinatie van skateboards en longboards. Ze zijn ideaal voor transport of gewoon om te cruisen in de stad. Het ontwerp van de decks zijn een beetje breder dan de kunststof cruiser boards, waardoor het makkelijker wordt om te rijden.

Daarnaast, vergeleken met skateboards, zijn ze meestal ontworpen met een hogere truck en grotere en zachtere wielen, wat het makkelijker maakt om te rijden.

Vind onze selectie van cruiser skateboards gemaakt van hout hier.

Producten

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden