Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Cruiser Skateboard Kopen

Deze gids is gemaakt om je te helpen welk cruiser board je het beste kunt kiezen voor jezelf, of voor je kinderen. Dit door de meest belangrijke elementen uit te leggen.

Als je nog twijfelt over welk cruiser board je wilt kopen, ben je ook altijd van harte welkom om contact met ons op te nemen.

Wat voor soort cruiser board moet je kiezen?

Over het algemeen zijn er twee soorten cruiser boards, deze zijn te onderscheiden door de gebruikte materialen en vorm. Beide types zijn optimaal voor kinderen en beginnende skaters, maar ook voor skaters die graag een wendbaar en comfortabel board willen. De meeste cruiser boards zijn ontworpen met een kick tail aan de achterzijde, vergelijkbaar met oldschool vert skateboards.

We zullen hier de twee soorten cruiser boards die bij SkatePro te vinden zijn toelichten:

Penny boards & cruiser boards met een plastic deck

Cruiser boards gemaakt van plastic, ook bekend als Penny boards, zijn ontworpen met korte en smalle decks van lichtgewicht materialen. Deze boards zijn daarom lekker wendbaar, gemakkelijk bij je te dragen en dus optimaal voor kinderen. Ze zijn meestal ontworpen met grote en zachte wielen, waardoor je snel en comfortabel op de boards kunt rijden.

Dit soort boards zijn niet optimaal voor tricks. Wil je tricks doen, dan kun je beter kijken naar een normaal skateboard.


Bekijk onze selectie van plastic cruiser boards hier.

Houten cruiser boards

Houten cruiser boards zijn een combinatie tussen skateboards en longboards. Ze zijn ideaal voor transport of gewoon om te cruisen in de stad. De decks zijn iets breder dan bij kunststof cruiser boards, waardoor deze stabieler aanvoelen.

Daarnaast, zijn ze in tegenstelling tot skateboards meestal ontworpen met een hogere truck en grotere, maar ook zachtere wielen. Dit maakt het prettiger om langere afstanden te rijden.

Bekijk onze selectie houten cruiser boards hier.

Producten

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden