×
Menu

Alles over de stuntstep

Wat is een pro stuntstep?

Een stuntstep is een robuuste versie van een gewone step, die meestal niet in hoogte verstelbaar is of opgevouwen kan worden. De stuntstep weegt meer dan een normale step en heeft een geavanceerde compressie systeem.

Daarom is de stuntstep ideaal geschikt voor het maken van stunts en op ramps mee te rijden. Om de levensduur van je stuntstep te verlengen, is het goed de opbouw van de step te kennen en te weten hoe je het moet onderhouden.

Waarom zou je een gemonteerde stuntstep kopen?

Ben je een beginner of wil je niet zelf je step samenstellen en monteren of speciaal gereedschap kopen, dan raden wij je aan een compleet stuntstep te kopen. Dan ben je snel klaar om te gaan steppen!

Bekijk ons assortiment Complete Stuntsteppen

Voor je besluit om je stuntstep aan te passen

Ben je meer gevorderd in het maken van stunts, of wil je graag je eigen stuntstep ontwerpen, dan kun je een custom step van verschillende onderdelen bouwen. Dit is niet gemakkelijk, daarom heeft SkatePro hieronder een handling gemaakt.

Lees de handleiding: Montage van een custom stuntstep !

Of ga direct naar een subcategorie:

Klachten & Onderhoud

Een Stuntstep is mechanisch en kan daarom kapot gaan als het niet goed behandeld wordt. Vermijd daarom altijd water, zand, opberging en vervoer onder vochtige omstandigheden en onnodige klappen.

Steppen en delen die niet goed worden onderhouden verliezen hun garantie en klachten hierover kunnen door de producten worden afgewezen.

Lees altijd de handleiding van het product voordat je step in gebruik neemt.

Lees meer over:

Producten

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden