×
Menu

Diva 5mm Chest Zip Wetsuit Dames

(2)
Outlet - Product heeft cosmetische fout + Hole glued shut on front
1 stuk
Aantal
1 stuk
Limited quantity available
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending bij aanschaf van dit product
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

voordeelpakket samenstellen

Zie ook

voordeelpakket samenstellen

Beschrijving

De Diva serie van neopreen kleding voor watersporten is ontworpen met een mooie vrouwelijke stijl en levert vrouwen een go-to keuze voor de activiteiten op het water van dit seizoen. De reeks van volledige pakken heeft de basis gelegd voor een mooie selectie van zomer delen die dames bescherming in selectieve delen zal bieden.

Binnenkomend in de top van de Diva lijn is dit 5mm dikke, aan de voorkant geritste volledige pak dat de bescherming zal leveren voor lange dagen op het water - Zelfs in koude condities tot wel 52°F (11°C). Hij is beladen met tech dus zelfs de meer veeleisende vrouwelijke watersport enthousiastelingen zullen zich meteen thuis voelen in het Diva suit.

Kenmerken:

Waterdichte Stretch Tape

Deze tape is aangebracht op de naden van het wetsuit, wat ze waterdicht maakt terwijl er warmte en flexibiliteit aan het pak geleverd wordt.

Gelijmd Blind Gestikt

Deze manier van het eerst lijmen van de naden voor ze te half door het materiaal te stikken is een geweldige manier om de naden waterdicht te maken.

Maas Neopreen (borst- en rug-paneel)

Dit materiaal bestaat uit gesloten cellen neopreen met een enkele zijde van gelamineerd materiaal waardoor de wind chill tot een minimum blijft.

Rits aan de voorkant

Hoewel het rits toegangssysteem aan de voorzijde meestal lastiger aan te trekken is dan de klassieke rits op de rug, is het zonder twijfel het beste systeem op het gebied van het buiten houden van water op de rug. De nek lijnt beter uit wat een geoptimaliseerde afsluiting oplevert.

Fine Mystic Zip

Mystic heeft dit Fine zip systeem met fijne overlappende tanden ontwikkeld wat zorgt voor een soepele en zeer nauwsluitende sluiting terwijl de flexibele eigenschappen van het pak behouden blijven. De rits is van metaal gemaakt en heeft een rubber vinger grip voor gebruikersgemak.

Glideskin Dunne Nek Constructie

De Dunne Nek constructie heeft een lagere dikte van het gehele nek gedeelte wat het mogelijk maakt voor het neopreen om de lijnen van de nek te volgen met minder druk. Dit zorgt dat de nek voering aanvoelt als een tweede huid en biedt een uitstekende afsluiting van het water.

Water barrière

Door het aanbrengen van een silicone print in sleutel gebieden, creëert de Water barrière een schild waardoor er geen water in je pak kan komen.

4-weg Stretch Knie pads

Het Super-Tex textiel dat gebruikt is bij de knie gedeelten is zeer duurzaam en rekt veel meer om bewegingsvrijheid te bieden en ook om de knieën te beschermen.

Klittenband Enkel Sluiting

Toegevoegde manchetten in het enkel gedeelte leveren een strakkere pasvorm en een betere bescherming tegen het binnendringen van water in het pak.

Non-slip Manchetten

Een uniek manchet ontwerp dat twee functies heeft. Als eerste maakt het een strakke afsluiting die het binnendringen van water zal beperken en als tweede zal het de manchetten van je wetsuit op zijn plek houden.

Sleutel zak aan de binnenzijde

Een intern geplaatste nylon zak voor het veilig opbergen van je sleutels.

Aquaflush

Het Aquaflush systeem is geperforeerd neopreen waardoor het water het pak verlaat en zorgt dat de been manchetten niet vol lopen met water.

Materialen:

Polar Voering (Borst- en rug)

Voor activiteiten in koud water is er niets beter dan de Polar voering van de Mystic suits. Deze binnenste laag voelt zacht aan en zal lichaamswarmte reflecteren waardoor je langer warm blijft.

M-Flex 2.0

De meest technisch geavanceerde neopreen soort die er is uit de Mystic reeks. Sublieme stretch verhouding en flexibiliteit, gecombineerd met een ongekende duurzaamheid.

Passende onderdelen

Vind producten die samen gaan met Mystic Diva 5mm Chest Zip Wetsuit Dames:

Passende onderdelen

Specificaties

Materiaal:
M-Flex 2.0, Polar Lining
Stiksels:
GBS, Waterproof Stretch Taping
Extra Kenmerken:
Aquabarrier, Aquaflush, Non-slip cuffs, Glideskin Thin Neck Construction, 4-way Stretch Kneepads, Velcro Ankle Closure, Mesh Neopreen
Niveau:
Advanced
Dikte:
5/3mm
Activity:
Wakeboarding, Kitesurfing, Surfen, Windsurfen, SUP (Stand Up Paddling), Skimboarding
Ritssysteem:
Chest Zip
Watertemperatuur:
10-14 °C
Wetsuit Stijl:
Fullsuit
Geslacht:
Dames
Jaar model:
18

Populaire producten

Toon alle

Van hetzelfde merk

recensies   (2)

Great service, and delivered within time indicated.
Nuria Abad Oliva (Hamilton)
20.04.2021
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 2 recensies
SkatePro