×
Menu

Tilt Theory Kit

Beschrijving

Maak je klaar om het rijden met je stuntstep naar een hoger niveau te tillen met de Tilt Theory Kit, met hoogwaardige Tilt-onderdelen die samen zorgen voor een uitzonderlijke rijervaring.

De Tilt Theory Kit bevat:

  • Tilt Theory Stuntstep Deck: Ervaar ongeëvenaarde controle en stijl met het Tilt Theory 3 step deck, met een verbeterde "Crook Nook" vorm voor verbeterde nose-trick mogelijkheden en een doosvormig ontwerp met een omgekrulde achterkant voor moeiteloos slijpen. Kies uit verschillende maten om de perfecte pasvorm voor jouw rijstijl te vinden.
  • Tilt Scooter Bar: Verhoog je rijervaring met onze selectie hoogwaardige Tilt step bars, elk gemaakt met precisie en ontworpen om zelfs de meest veeleisende stunts te weerstaan.
  • Tilt Scooter Vork: Ervaar superieure besturing en controle met de Tilt step voorvork, ontworpen om optimale precisie en reactiesnelheid te bieden voor al je freestyle tricks.
  • Tilt Scooter Wielen (optioneel): Maak je set compleet met een set Tilt wielen voor je step, verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren die passen bij jouw rijstijl en voorkeuren.
  • Tilt Scooter Headset (optioneel): Zorg voor soepel en moeiteloos sturen met de Tilt scooter headset, met hoogwaardige lagers voor minder wrijving en meer duurzaamheid.
  • Tilt Scooter Griptape (optioneel): Geef je custom step de perfecte finishing touch met Tilt griptape, voor superieure grip en controle terwijl je je unieke stijl laat zien.

Door te kiezen voor de Tilt Theory Kit bespaar je niet alleen geld op uitzonderlijke Tilt gear, maar heb je ook de mogelijkheid om je eigen custom step te bouwen, precies afgestemd op jouw rijvoorkeuren. Mis deze kans niet om je rijervaring te verbeteren - bestel je Tilt Theory Kit vandaag nog en ontgrendel een wereld aan mogelijkheden.

Toon alle

recensies   (1)

WORTH IT
David Peterlin (Log pri Brezovici)
21.11.2023
Beoordeling: 5 van 5!
SkatePro