Gratis bezorging boven €100180 dagen bedenktijd Veilig betalen Inloggen  |  Contact |  Over SkatePro
SkatePro
Informatie

180 dagen bedenktijd

Producten die je bij SkatePro bestelt kunnen binnen 180 dagen geruild worden! Wij bieden gemakkelijke retournering - en natuurlijk niet goed – geld terug.

Verkeerde producten ontvangen

Neem de producten niet in gebruik. Neem eerst contact met ons op via email of bel ons op via +31 (0)85 -111 88 99 en vertel ons het probleem.

Ruilen of producten retourneren

Bij de aankoop van producten heb je als klant bij SkatePro de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 180 dagen. Het herroepingsrecht kan door de consument schriftelijk (bv. Brief, e-mail) en ook door retournering van het product uitgeoefend worden.

Als je de koopovereenkomst wilt herroepen en het volledige aankoopbedrag terug wilt krijgen, moeten de producten en de verpakking in dezelfde staat worden geretourneerd als bij ontvangst. Dit betekent dat je het product mag testen zoals in een fysieke winkel, zonder het daadwerkelijk in gebruik te nemen.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van gebruik dat verder gaat dan nodig is om hun aard en eigenschappen te bepalen. Als het product meer dan dit getest wordt, beschouwen we het als gebruikt, wat betekent dat we alleen een gedeelte of niets van het aankoopbedrag terugstorten, afhankelijk van de handelswaarde van het product. Het herroepingsrecht is niet van toepasssing op producten die zijn tot stand gebracht overeenkomstig specificaties van de koper.

Het product kan op de volgende manieren geretourneerd worden

  • Ontvangst weigeren, wanneer het pakket geleverd wordt;
  • Het pakket terugsturen. Je moet zelf voor de retour-verzendkosten betalen.

BoxingAls je je bestelling wilt retourneren, dan kun je dit op volgende wijze doen

  1. Print een retourformulier (print hier), vul het in en leg het samen met het retourpakket.
  2. Leg het product in de originele verpakking en pak dit weer goed in (in een kartonnen doos of bubbelplastic).
  3. Stuur het pakket naar ons retouradres in Nederland. Je moet zelf voor de retour-verzendkosten betalen.
  4. Je kunt ook afhaal door GLS boeken, kosten: EUR 13,95 (vaak voordeliger voor retouren vanuit België). Het pakket wordt dan op de afgesproken dag afgehaald en direct naar ons magazijn in Denemarken opgestuurd.

Ons retouradres in Nederland is:
SkatePro
p/a Hoofdstraat 106
7901 JT Hoogeveen

Let erop mee dat je verantwoordelijk bent voor de producten vanaf de bezorging totdat we deze retour hebben ontvangen. Zorg er dus voor dat het product goed is verpakt tijdens verzending.

Op deze manier hebben we het gemakkelijk voor je gemaakt, zodat je het niet helemaal terug hoeft te sturen naar Denemarken. Wanneer het pakket op ons retouradres in Nederland aankomt, wordt het gezamenlijk met de andre retourpakketten (één keer per week) naar Denemarken teruggestuurd. Hierdoor kan het som wat langer duren, vanaf de datum dat je het terugstuurt totdat wij de retouren registreren in ons magazijn in Denemarken. Pas wanneer wij het pakket retour in ons magazijn hebben, kunnen wij het omruilen of de retournering behandelen.

Wil je een andere maat, dan die je hebt besteld, dan stuurt SkatePro gratis een nieuwe maat.

Klachten – defect product of producten met gebreken

Stuur het product niet naar ons op, voordat je dit met ons hebt afgesproken. Schrijf een email naar onze klantenservice - vergeet niet het ordernummer, naam van het product en gedetailleerde beschrijving van het probleem te vermelden. Doe er graag verschillende foto’s bij, waar je de fout / defect duidelijk kunt zien. Dit maakt het vaak gemakkelijk voor ons om je klacht te behandelen, en in veel gevallen, vermijd je retourneren van klacht product naar ons.

Lees meer over herroepingsrecht.

+ Schrijf een opmerking