Vrolijk Pasen!
1=1 Paas Campagne  -  Klik hier
×
Menu

Freeride Ski Binding en Mounting

Beschrijving

Ben je klaar om de piste op te gaan met nieuwe freeride uitrusting? Kijk dan niet verder dan ons Freeride Ski's & Bindingen Pakket! Met dit pakket heb je de vrijheid om je eigen ideale setup samen te stellen, met freeride ski's en bindingen naar keuze.

  • Freeride ski's: Onze selectie freeride ski's is ontworpen voor avonturiers die graag buiten de gebaande paden gaan. Deze ski's blinken uit in diepe poedersneeuw en variabel terrein, en zorgen voor de ultieme poederski-ervaring.
  • Bindingen: Onze collectie skibindingen is perfect afgestemd op onze freeride ski's. Onze bindingen zijn verstelbaar en compatibel met verschillende schoenzolen, voor een veilige en comfortabele pasvorm voor elke skiër.

Om je freeride-pakket compleet te maken, bieden we de optie van een skibag om het vervoeren van je ski's te vergemakkelijken. Je kunt ook een GRATIS SkatePro nekwarmer toevoegen om het gezellig te houden op de piste!

Voor extra gemak bieden we tegen een extra vergoeding professionele montageservices. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat je bindingen correct en stevig worden gemonteerd, zodat je met een gerust hart de best mogelijke prestaties in de sneeuw kunt leveren.

Waarom een freeride-skipakket kopen? Door te kiezen voor ons Freeride Skis & Bindings Pakket bespaar je niet alleen geld in vergelijking met het kopen van de afzonderlijke items, maar geniet je ook van het gemak dat je uitrusting perfect op elkaar is afgestemd en klaar is voor actie. Met onze zorgvuldig samengestelde selectie van topproducten en optionele accessoires hebben we alles wat je nodig hebt om je freeride skiën naar een hoger niveau te tillen.

Toon alle

Specificaties

Binding:
Niet inbegrepen

recensies   (1)

Perfect job. Very profesdional
William Roberts (Afton)
10.05.2023
Beoordeling: 5 van 5!
SkatePro