Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Zo kies je de juiste maat inline skates

Als je gaat skaten wil je zeker weten dat je inline skates lekker zitten. Om te zorgen dat je het meeste plezier beleeft, hebben wij van SkatePro een eenvoudige handleiding gemaakt waarin we je uitleggen hoe je het beste je voeten op kunt meten om zo de beste pasvorm te kunnen vinden.

  1. De eerste stap bij het vinden van de juiste maat is het opmeten van je voet. Het is erg belangrijk dat je de lengte van je voet meet en niet je schoenmaat. We hoeven alleen de lengte van je voet te weten om voor jou de juiste skates te vinden.
  2. Als je deze informatie eenmaal hebt, kun je op onze website de gewenste skates gaan bekijken. Voor alle skates die we een bijbehorende maattabel waarin je de voetlengte kan vergelijken.

Als je skaten nog helemaal nieuw voor je is en je wilt beginnen, dan raden we je aan om een wiel met een kleinere diameter te kiezen omdat dit je zwaartepunt verlaagt en het makkelijker maakt om in balans te blijven vergeleken met een groter wiel waarmee je hoger boven de grond staat. Als je een wat zwaarder persoon bent raden we je aan om een hardere schoen te kiezen met goede steun bij de enkels.

Producten

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden