Vrolijk Pasen!
1=1 Paas Campagne  -  Klik hier
×
Menu

Skateboard Pakket

Beschrijving

Skateboard Pakket - Het perfecte pakket voor de skateboard liefhebber! Het skateboardpakket bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen met skateboarden - of om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Al onze skateboards zijn volledig gemonteerd en worden geleverd met hoogwaardige onderdelen voor een soepele rit.

Je kunt kiezen uit verschillende skateboardmerken. We hebben complete skateboards voor alle niveaus - van beginners tot professionals. En het beste is dat je in onze selectie complete skateboards kunt kiezen uit een heleboel coole graphics.

Samen met het skateboard krijg je de volgende items als je het skateboardpakket koopt:

  • Helm: Bescherm je hoofd met een hoogwaardige helm die aan alle veiligheidsnormen voldoet. Er zijn verschillende kleuren en designs beschikbaar, zodat je de perfecte helm kunt vinden die bij jouw persoonlijkheid en stijl past.
  • Beschermerset: Onze beschermersets bevatten knie-, elleboog- en polsbeschermers om je te beschermen tegen stoten en blauwe plekken terwijl je nieuwe trucs leert of probeert.
  • Skatetool (optioneel): Een skate tool is essentieel voor elke skateboarder. Hiermee kun je je trucks afstellen, wielen verwisselen en andere onderhoudstaken uitvoeren. Ons skate-gereedschap is gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat lang mee.
Toon alle

recensies   (10)

Dit is een makkelijke optie waarmee je snel een kant en klaar pakket kunt samenstellen. Het was voor mij als beginnend skateboarder een uitkomst. Scheelde weer uren zoeken en samenstellen. Voor zo'n 89 euro was ik al klaar om te gaan.
Robert Bast (Emmen)
26.07.2023
Beoordeling: 5 van 5!
Super Angebot
Robert Huber (Wiener Neustadt)
12.09.2023
Beoordeling: 5 van 5!
Sehr schnelle Lieferung. Alles perfekt. Gerne wieder.
Livia von Rotz (Attinghausen)
10.01.2022
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 10 recensies
SkatePro