MENU
×
Terug |

Mindless Hunter Longboard

EUR 109,95*
Mindless longboards

Goed te weten

Zoom
Kies kleur 
Blauw
Rood
Bekijk vergelijkbare producten

Beschrijving

Het concave deck heeft een grote veerkracht, die je zowel heuvelop brengt als dat je heerlijk kunt cruisen op de boulevard. De flexibiliteit van het deck maakt het leuk om te draaien en te carven en de grote afstand tussen de wielen minimaliseert het risico dat je ze met je voeten raakt (shoe-bite).

Specificaties

Deck lengte:
44" (111.7cm)
Deck materiaal:
Canadees esdoorn, 7-ply
Aanbevolen voor:
Dancing, Cruise
Wieldiameter:
70mm
Deck breedte:
9" (22.9cm)
Gewicht:
3200g
Deck specificaties:
Wielkasten, Pin tail
Concaaf:
Klein
Wielbreedte:
42mm
Wielhardheid:
80A
Wielmateriaal:
PU gegoten, SHR
Lager precisie:
ABEC-5
Truck-grootte:
152mm (6")
Risers:
14x8mm
Truck-rubber:
95A, SHR
Griptape:
Pre-gripped
Max. toelaatbaar gewicht:
90kg

Goed te weten

Recensies

Ik vind hem heel fijn en hij is ook mooi, ik heb hem nu iets minder dan een maand maar ik heb hem al best vaak gebruikt omdat ik hem zo leuk vind! Ik hoorde alleen van een vriendin die ook een longboard heeft dat je iets kan doen waardoor hij nog makkelijker stuurt dus dat moet ik nog even uitvinden, maar ik vind hem echt heel fijn! :)
Loïs N. (Middelburg)
18.04.2014
Beoordeling: 5 van 5!
Prachtig board, hier heb ik mijn zoon erg blij mee gemaakt!!
Ellen Schut (Laag Soeren)
09.01.2014
Beoordeling: 5 van 5!
zooooo gaaf en coooool
Pim Alting (Emmeloord)
08.10.2013
Beoordeling: 5 van 5!
zijn ze heel flexibel want zou je bev de grond rake als je met 2 op dat bord zou gaan staan
sverre cuyt
11.08.2013
Beoordeling: 3 van 5!
Decent goedkoop board, prima voor beginners die gewoon een stukje willen cruisen. De trucks zijn niet geweldig, zou ze ook zeker wat losser draaien want uit de verpakking zitten ze erg strak. Dan is haaks de bocht om ook mogelijk. De flex is vrij groot maar ik vind het wel fijn, ook voor pushen.
Esther Bührman
10.06.2013
Beoordeling: 3 van 5!
mooi longboard goed en het is je geld waard ik had wel wat gedoe met de kingpings maar het blijft een super chill. ook grote wielen het is een alternatieve fiets GROETEN SIMON GOORDEN
Ruben Goorden
10.05.2013
Beoordeling: 5 van 5!
Mooi Board! Ik heb er veel plezier van. Jammer dat het nu slecht weer is maar zodra het droog is ga ik weer op mijn longboard.Het board kwam snel.
Wouter Baljet (Oosthem)
28.12.2012
Beoordeling: 5 van 5!
Super chill board, heb m net 3 dagen en kan er nu al redelijke snelheden mee, stuurde op het begin nogal slecht maar ik heb de Kingpins (er komt een blaadje bij met een uitleg over kingpins) even losser gedraaid waardoor hij nu zeer vloeiend en mooi stuurt, zelfs 2 jongens uit mijn klas met meer board ervaring vonden het een zeer lekker beginboard voor een buitengewoon goeie prijs, alleen moeten de wieltjes ingereden worden voor grip. daarnaast zou ik uiteindelijk nieuwe trucks en misschien ook wieltjes kopen.
Joppe Min
20.11.2012
Beoordeling: 5 van 5!
Leuk longboard voor niet te veel geld. Snelle service en goede verpakking
Andy Cocquyt
19.11.2012
Beoordeling: 5 van 5!
Snelle service ,goed verpakt en een goed en mooi longboard,wij komen zeker weer terug bij skate pro
Silvia Van Der Walle (IJmuiden)
11.11.2012
Beoordeling: 5 van 5!
Ik bezit nu mijn mindless hunter board al 3 weken en ga er regelmatig mee naar school. Doordat hij erg soepel rolt en de weg bij ons een beetje naar beneden daalt hoef ik weinig te steppen. De levering is snel en de board is al compleet gemonteerd. Erg leuke longboard voor niet al te veel geld.Top.
Nils Vlaanderen (Huizen)
02.10.2012
Beoordeling: 5 van 5!
Ik bezit nu ruim een maand de mindless hunter longboard en ik ben er erg tevreden me. Dit is tevens mijn eerste skate/longboard en ik moet eerlijk zeggen als je wilt leren skaten op een board dan is dit de ideale board om dat te doen. Sturen ging in het begin nog al stroef maar met veel oefening en je trucks wat soepeler zetten gaat het al gauw een stuk beter.
Kevin Horsting (2e Daalsebuurt, Bomenbuurt, Amst)
02.10.2012
Beoordeling: 4 van 5!
Top board. De wieltjes rollen niet zo lang, maar ik heb inmiddels de bones reds lagerset gekocht. Nog even monteren en dan gaat ie denk ik als de brandweer. Hij heeft heel veel flex en daar moet je van houden, maar ik vind het wel makkelijk. De levering was supersnel en helemaal gebruiksklaar in de doos. Plastic eraf, trucks iets losser afstellen en rollen maar. Hij stuurt langzaam, maar hoe losser de trucks hoe beter. Haaks de hoek om gaat met dit board niet lukken, maar rechte stukken weg is hij zeer stabiel.
Manon Raschat (Almere Haven)
01.10.2012
Beoordeling: 4 van 5!
Soepel board, buigt goed mee, is ideaal voor beginners. Snelle en prima service
Denhert Marc (De Haan)
28.09.2012
Beoordeling: 4 van 5!