×
Menu

Glide Tape Eco 10m Gliding Wax

(2)
1 stuk
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
Limited quantity available
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
Limited quantity available
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending vanaf €89
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

Zie ook

Beschrijving

Goed voor onze planeet zorgen is iets wat we allemaal samen kunnen doen en het er over eens zijn is de moeite waard. Dus waarom doe je er niet wat meer op, als je een strip Optiwax Glide tape op je ski's aanbrengt?

De Eco reeks glij tape van Optiwax is gemaakt om zo weinig mogelijk impact op onze planeet te hebben maar een grote impact op je ski's. Breng deze glij tape op zowel de boven- als onderkant van je ski's aan zodat ze moeiteloos door de sneeuw glijden. Daarnaast zal deze functie je ski's droog houden en zorgen dat er geen ijs gaat afzetten.

Zowel het papieren gedeelte van het tape en de doos waarin het wordt geleverd zijn gemaakt van gerecycled papier. De gebruikte wax voor dit tape is een niet-meel biologisch afbreekbaar materiaal wat je optimaal laat glijden in de meeste omstandigheden. Het werktemperatuur bereik van +5°C tot aan min 20°C betekent tevens veelzijdigheid op het gebied van het gebruik in verschillende omstandigheden.

Deze normale versie heeft een breedte van 60 mm en is ideaal voor de meeste typen cross-country ski's. Het aanbrengen is eenvoudig en snel en zorgt ervoor dat je meer tijd over hebt om te skiën. Breng gewoon het tape met warmte aan en borstel het na afloop voor een mooie afwerking.

Specificaties

Temperatuur:
+5 tot -20 °C
Activiteit:
Langlauf
Wax Vorm:
Glide Tape
Fluor-inhoud:
Geen Fluor
Wax breedte:
60mm
Wax Lengte:
10m

Populaire producten

Toon alle

Van hetzelfde merk

recensies   (2)

I took Optiwax Glide Tape to rewax my xc skin skis whilst on holiday. Less risk of contaminating skins with wax and no mess from scraping. Iron on and brush off. Very easy to use and great glide!
Norman M. (Littleborough Lakeside Ward)
24.02.2020
Beoordeling: 5 van 5!
Easy to use and lasts well. Sometimes uneven when applied so I give it a quick iron once the paper is removed to smooth out and make brushing easier.
Simon Collier (Widnes)
22.01.2019
Beoordeling: 5 van 5!
SkatePro