Kerst
De beste kerstdeals vind je hier  -  Klik hier
×
Menu

NTN Freeride Telemark Skibindingen

(1)
1 paar
Aantal
1 paar
2 paar
Limited quantity available
Aantal
1 paar
2 paar
3 paar
4 paar
Limited quantity available
Aantal
1 paar
2 paar
Limited quantity available
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending bij aanschaf van dit product
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

Kerst

Beschrijving

Deze telemark ski bindingen, de NTN Freeride, zijn krachtig en de ideale keuze voor resort en freeride skiën buiten de piste.

De breedte van de remarmen/stoppers is 110 mm. Het is mogelijk om afzonderlijke stoppers te kopen met een breedte van 95 mm of 125 mm.

Een eenvoudig in- en uitstap binding met modi voor skiën bergafwaarts en wandelen bergopwaarts - uiteraard met de gehele tijd vrije hielen.

De NTN Freeride is de meer heavy duty editie van de telemark binding van Rottefella. Ze bieden goede stabiliteit, snelle respons en om die reden prima controle over de ski. De skibindingen hebben een verhoogde hiel positie van 50 mm.

Compatibiliteit:
Deze bindingen zijn alleen compatibel met NTN (Nieuwe Telemark Norm) telemark skischoenen van de merken Crispi, Scarpa en Scott.

Flexibiliteit (Powertubes met andere flexibiliteit kunnen apart worden gekocht):

  • De kleine editie wordt geleverd met een zachte (groene) powertube die zorgt voor een zachte flex.
  • De grote editie wordt geleverd met een gemiddelde (blauwe) powertube die zorgt voor een gemiddelde flex.

Rottefella raadt groene powertubes voor kleine schoenen aan <26.5 mondopoint en blauwe powertubes voor grote schoenen >26.5 mondopoint.

Maten:

  • De Kleine past schoenmaten 22.0 - 26.0 Mondopoint van de merken Scarpa en Crispi en schoenmaten 22.0 - 25.5 Mondopoint van de merken Garmont en Scott
  • De Grote past schoenmaten 26.0 Mondopoint en groter van de merken Garmont en Scott en schoenmaten 26.5 Mondopoint en groter van de merken Scarpa en Crispi

Opmerking: Deze bindingen zijn niet voorzien van de traditionele en ISO gecertificeerde hiel en teen ontgrendelingsfunctionaliteit. Maar Rottefella heeft een ontgrendelingsfunctionaliteit ontwikkelt - We volgen de aanbevelingen van Rottefella bij het monteren en afstellen van de ontgrendelingsfunctionaliteit van de bindingen.

Model specificaties

ModelRem arm BreedteGewichtStand Height
S - 110mm110mm1850g30mm
L - 95mm---
L - 110mm110mm1850g30mm

Specificaties

Binding Type:
Telemark NTN Binding
Werkt Met Boots:
Telemark NTN Boots
Beste gebruik:
Telemark

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (1)

Excellent down hill telly binding. Well suited for aggressive skiers. Great for carving in natural or groomed trails. Quick response, so grant in moguls and pretty much anything the mountain throws at you. Very robust (had mine 10 years, full seasons). Great if you have more than one pair of skis, because very easily switchable form on pair of sticks to the next. I would not recommend for back country and ascension because too heavy. Awesome free ride binding. Won,t come off easily of you land a fall.
Michel M. (Sutton)
17.01.2022
Beoordeling: 5 van 5!
SkatePro