MENU
Terug |

Roll-Line Killer Plates

EUR 349,95*
Roll-Line

Goed te weten

Zoom
Kies maat 
Opslaan voor later
 stuk

Beschrijving

De Roll-Line Killer plates voor roller derby rolschaatsen zijn een onverslaanbare keuze als je op zoek bent naar plates om je derby rolschaatsen te upgraden naar een lichtgewicht en uiterst wendbare setup. De basis is gemaakt van een speciale lichtgewicht aluminium legering en de trucks zijn van staal. Het gehele ontwerp is gebaseerd op een dwarsbalk structuur met uitstekende structurele stijfheid, terwijl het gewicht op een minimum gehouden wordt.

De trucks hebben een verschillende hoek op bepaalde punten. De grotere inclinatie van de vooras laat de skater bochten gemakkelijker initiëren en met minder druk. De lagere inclinatie van de achteras verbetert de stabiliteit en centrering tijdens bochten.

The Killer platen gebruiken Roll-Lines eigen geweldige cushions. Deze opstelling komt uit de fabriek met medium hardheid.

Met een klik actie aanpassing systeem is het nog nooit zo makkelijk geweest om te zorgen voor een gelijkmatige spanning van je plates. Draai de moer totdat je een duidelijke klik hoort. Tel vervolgens simpelweg het aantal klikken die je hoort, tot de trucks zitten waar je ze wilt hebben - herhaal dit bij de andere plate voor een gelijkmatig resultaat. Voor een betere besturing tijdens achteruit skaten, wordt er aanbevolen de achterste kingpin moer één klik losser te hebben dan de voorste truck.

De platen worden geleverd met de Ambra Super Professional toe stop rem. Het is gemaakt van natuurlijk rubber en laat geen sporen achter op de vloer. Bovendien zorgt het gebruik van natuurlijk rubber voor een ultieme grip voor een snelle verandering van richting of een snelle stop.

Deze versie heeft 8mm assen en maakt gebruik van een metrisch schroefdraad in de toe stop montering.

Alle gereedschappen die nodig zijn voor het afstellen, komen in een nette gereedschapstas.

Specificaties

Gewicht:
565g
Aanbevolen voor:
Roller Derby

Goed te weten

Recensies

Geen recensies. Wees de eerste die dit product beoordeelt.