×
Menu

Skateboard Pakket Kinder

Beschrijving

Wil je je kind laten skateboarden? Kijk dan niet verder dan ons Kinder Skateboard Pakket! Dit all-inclusive pakket bevat alles wat je kind nodig heeft om te beginnen met skateboarden, waaronder een compleet kinderskateboard, een helm en een set beschermende pads voor ellebogen, polsen en knieën. Je kunt ook een skate-gereedschap aan het pakket toevoegen om ervoor te zorgen dat de nieuwe fiets van je kind altijd in topconditie is.

Dit is wat er in ons pakket voor kinderskateboards zit:

  • Compleet kinderskateboard: Onze hoogwaardige kinderskateboards zijn perfect voor beginners en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen.
  • Helm: Onze helmen zijn ontworpen om je kind veilig te laten skaten en voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen.
  • Beschermende pads: Onze beschermende pads voor ellebogen, polsen en knieën bieden uitstekende bescherming tegen vallen en verwondingen.
  • Skatehulpmiddel (optioneel): Met ons skate-gereedschap kan je kind zijn skateboard gemakkelijk naar wens afstellen en basisonderhoud uitvoeren.

Mis deze kans niet om je kind te laten beginnen met skateboarden! Bestel ons Kids Skateboard Pakket vandaag nog en laat de pret beginnen!

Toon alle

recensies   (7)

Alles gut!
Anton Gänger (Wien, Landstraße)
09.04.2023
Beoordeling: 5 van 5!
Perfekt die Twins haben sich gefreut 😊👍
Fabio Mancini (Höxter)
13.12.2022
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 7 recensies
SkatePro