×
Menu

Cruiser Board Pakket

Beschrijving

Cruisen door de stad is een fluitje van een cent met de perfecte uitrusting, dus waarom zou je het jezelf niet gemakkelijk maken met het Cruiser Board Package? Met deze geweldige deal kun je je eigen persoonlijke skateboardhaven bouwen met een compleet cruiser skateboard en een skateboardhelm. Maak je keuze en creëer de setup die bij jouw stijl past.

Het Cruiser Board Pakket bevat:

  • Compleet cruiser skateboard: Krijg een cruiser skateboard van hoge kwaliteit dat perfect is om te carven en door de stad te cruisen.
  • Skateboardhelm: Bescherm je hoofd met een skateboardhelm die voldoet aan alle veiligheidsnormen en verkrijgbaar is in verschillende kleuren en stijlen.
  • Optioneel: Voeg een skateboard tool toe aan het pakket. Met een skateboardtool kun je je skateboard onderweg eenvoudig aanpassen en repareren.
  • Optioneel: Upgrade je veiligheidsuitrusting met een set beschermers, waaronder knie-, elleboog- en polsbeschermers. Bescherm jezelf van top tot teen.

Met het Cruiser Board Package bespaar je niet alleen geld, maar heb je ook het gemak van al je skateboardbenodigdheden op één plek. Bovendien kun je met de optionele uitbreidingen je pakket aanpassen aan je specifieke behoeften. Koop dus vandaag nog het Cruiser Board Pakket en begin te rollen in stijl!

Toon alle

SkatePro