×
Menu

Skateboardwielen en Lagers

Beschrijving

Ons Skateboard Wielen en Lagers Pakket is de ultieme combinatie voor rijders die hun rit willen upgraden met onderdelen van topkwaliteit. Pas je setup aan en rol in stijl door je favoriete wielen en lagers uit ons brede assortiment topmerken te mixen en matchen. Je vindt alles wat je nodig hebt om je board soepel, snel en klaar om te shredden te houden.

Dit is wat je krijgt:

  • Wielen: Onze selectie skateboardwielen bestaat uit verschillende maten, vormen en hardheden om aan de voorkeur van elke rijder te voldoen. Of je nu van street skaten, park skaten of cruisen houdt, wij hebben de perfecte wielen.
  • Lagers: Onze hogesnelheidsprecisielagers zijn gebouwd om de zwaarste ritten te weerstaan. Met hun superieure duurzaamheid en soepele rolbeweging tillen ze je skaten naar een hoger niveau.
  • Skate Tool (optioneel): Maak je pakket compleet met onze multifunctionele skate tool. Draai je trucks aan, stel je wielen af en repareer alle problemen onderweg. Een must-have voor de gereedschapskist van elke skater.

Waarom het pakket kopen? Je bespaart niet alleen geld in vergelijking met het apart kopen van de producten, maar je geniet ook van het gemak van alles wat je nodig hebt in één gemakkelijke aankoop. Zeg vaarwel tegen het gedoe van het zoeken naar compatibele onderdelen en hallo tegen een soepele en stijlvolle rit.

Toon alle

recensies   (27)

I recommend the wheels and bearings set the discount is great and it’s nice to have a spare set or bearings in the future a great value discount from skatepro
John B. (Dublin 15)
31.01.2022
Beoordeling: 5 van 5!
Für einen Standart-Satz zum wechseln, eine Möglichkeit.
Axel Knauff (Oelde)
15.11.2023
Beoordeling: 3 van 5!
Top
Martin L. (Neu-Ulm)
21.03.2023
Beoordeling: 5 van 5!
sieht klasse aus
Axel H. (Esslingen)
29.01.2022
Beoordeling: 5 van 5!
Bin zufrieden
Marie K. (Richterswil)
18.10.2021
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 27 recensies
SkatePro