Vrolijk Pasen!
1=1 Paas Campagne  -  Klik hier
×
Menu

Skateboardwielen en Trucks Pakket

Beschrijving

Ben je klaar om de straat op te gaan met een gloednieuwe setup? Ons Skateboard Wielen en Trucks Pakket geeft je de kans om te mixen en matchen om jouw ultieme rit samen te stellen. Of je nu een doorgewinterde skater bent of net begint, wij hebben alles voor je. Ons pakket bestaat uit hoogwaardige skateboardtrucks, skateboardwielen en skateboardlagers, zodat je elk terrein aankunt.

Maar daar houdt het niet op! Je kunt ook skateboard hardware en riser pads aan je pakket toevoegen om je rit wat extra hoogte en stabiliteit te geven. En als je echt wilt pronken met je vaardigheden, kun je er ook nog een compleet skateboardgereedschap aan toevoegen om je board in topvorm te houden.

En het beste deel? Je hoeft niet de hele stad af te struinen naar de onderdelen die je nodig hebt - mix en match hier en wij sturen je alles wat je nodig hebt om van je oprit naar je skateparad te rollen. Dus waar wacht je nog op, skater? Het is tijd om je set-up op punt te zetten en naar hartenlust te shredden!

Oh, en hadden we al gezegd dat je flink wat geld en tijd kunt besparen door je uitrusting als pakket te kopen? We houden onze klanten graag tevreden, op hun boards en met een portemonnee vol geld!

Toon alle

recensies   (26)

mooi pakket , alles past perfect
ivan van bouwel (Lichtaart)
05.02.2024
Beoordeling: 5 van 5!
very recommended to use this upgrade kit. saved me a lot of money
Kristof Meszaros (Enniscorthy)
15.11.2021
Beoordeling: 5 van 5!
Top Ware und Preis!
Daniel Sollacher (Unterwössen)
09.03.2024
Beoordeling: 5 van 5!
Tolles set und rabatte
James Pham (Basel)
15.01.2024
Beoordeling: 4 van 5!
Skatepro-Setangebote stellen sich als tolle Angebote heraus und sind in allen erdenklichen Kombinationen erhältlich - eine tolle Idee und feine Art den Kunden nochmal etwas Gutes zu bieten! DANKE!
Dominik F. (Groß-Enzersdorf)
31.07.2023
Beoordeling: 5 van 5!
Das Set ist SUPER und man spart da durch gut Kohle und habe ich so noch nirgends im Internet gefunden/gesehen!! Empfehlungen gehen raus vom Sk8dude
Oliver Neubauer (Hochdonn)
14.02.2023
Beoordeling: 5 van 5!
Schneller, zuverlässiger Versand. Alles wie beschrieben, Ware top.
Benni J. (Hagen)
08.09.2021
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 26 recensies
SkatePro