MENU
Terug |

Tempish Kunstschaats Beschermers

EUR 5,95*
Tempish

Goed te weten

Zoom
Kies kleur
×
Opslaan voor later
 paar

Beschrijving

Deze set van universele zachte beschermers voor kunstschaatsen zijn gemaakt van een duurzaam kunststof dat ervoor zorgt dat je schaatsen beschermd zijn tijdens transport. De regelaar aan de achterzijde kan worden verplaatst voor een perfecte pasvorm met je specifieke grootte van schaatsen.

Dit paar beschermers past op de maten EU 27-48.

Let op: Deze zachte beschermers zijn niet gemaakt om op te lopen.

Goed te weten

Recensies

Passen niet op de bestelde schaatsen, jammer dat niemand daar op let.
jhaw donkers (Oisterwijk)
12.01.2017
Beoordeling: 1 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Wat jammer dat de beschermers er niet op passen! We hebben ze zojuist uitgeprobeerd op de schaatsjes, en bij ons passen ze er gewoon op. Zou je contact met ons willen opnemen hierover zodat we dit op kunnen lossen?

/Laura
Niet zo tevreden van. Na een paar keer bezigen brak het elastiekje door. Heb toen contact gehad met Skatepro en deze werden zonder dat ik er naar vroeg onmiddellijk vervangen. Met het nieuw paar heb ik geen probleem. Bij deze zou ik Skatepro nogmaals willen bedanken voor de uitmuntende service. Van mij krijgen jullie een dikke 10 voor klantvriendelijkheid.
Mario Lefevre (Teralfene)
19.04.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Antwoord van SkatePro:  We zijn erg blij dat we dit naar tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen, hartelijk dank voor je positieve review!

/Laura
Exselent offer
Aaliyah W. (Churchill gardens estate, London)
21.09.2016
Beoordeling: 5 van 5!