×
Menu

FRX 80 Freeskates

(106)
1 paar
Aantal
1 paar
2 paar
3 paar
4 paar
5 paar
6 paar
7 paar
8 paar
9 paar
10+
Aantal
1 paar
Limited quantity available
Aantal
1 paar
2 paar
Limited quantity available
Aantal
1 paar
2 paar
3 paar
4 paar
5 paar
6 paar
7 paar
8 paar
9 paar
10+
Aantal
1 paar
2 paar
Limited quantity available
Aantal
1 paar
2 paar
3 paar
4 paar
5 paar
6 paar
7 paar
8 paar
Limited quantity available
Aantal
1 paar
2 paar
3 paar
4 paar
Limited quantity available
Aantal
1 paar
Limited quantity available
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending bij aanschaf van dit product
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

voordeelpakket samenstellen

Zie ook

voordeelpakket samenstellen

Beschrijving

De FRX 80 zijn geschikt voor behendig skaten in de urban jungle. Dit model van FR Skates freeskates wordt uitgerust met een degelijke, harde boot.

De FR Skates freeskates vallen klein. We raden daarom aan om een maat groter dan je normale schoenmaat te kiezen. Deze skates zijn een goede keus als je smallere voeten hebt.

  • De aluminium frame biedt je directe rijeigenschappen en een laag gewicht
  • Rockered setup voor scherpe bochten en verbeterde behendigheid
  • 80mm wielen met een hardheid van 85A voor een super responsieve en speelse rit

Denk eraan om voor gebruik alle boutjes en moertjes te controleren en -zo nodig- aan te draaien. Controleer deze daarna regelmatig voor gebruik.

Specificaties

Wieldiameter:
80mm
Wielhardheid:
85A
Wielbasis:
243mm
Schoen/shell type:
Hard
Skills:
Gemiddeld
Frame materiaal:
Aluminium
Binnenschoen details:
Uitneembaar, Anatomisch gevormd
Sluitsysteem:
Veter, 2x Gesp
Lagerprecisie:
ABEC-7
Frame type:
Rockered setup, 4-wielig
Max. wieldiameter:
80mm
Schoenmateriaal:
Kunststof, Glasvezel
Binnenschoen materiaal:
Textiel, Memory foam
Cuff:
Geïntegreerde draaglussen
Montage:
165mm
Rem:
Geen
Aanbevolen voor:
Freestyle skaten

Populaire producten

Toon alle

Van hetzelfde merk

recensies   (106)

Skates nu ongeveer een week in bezit. Voeten opgemeten en advies bij de skates aangehouden. Ik heb normaal schoenmaat 41, maar kwam in de tabel op 39 uit. 40 besteld en die zitten als gegoten! Strak en solide, maar ze knijpen niet. De liner zal ook nog wat uitzetten / aanpassen. De skates zelf zijn mooi ' understated' en ze skaten prima! Voor het eerst in 25 jaar weer op skates, en ze voelen heel fijn en vertrouwd aan. Aanrader!
Rudy P. (Hoofddorp)
17.08.2021
Beoordeling: 5 van 5!
Helaas, de skates zijn inmiddels retour gestuurd. Ondanks jullie advies een maat groter te bestellen, en na opmeten van de voet, zijn de skates te klein. Een maat groter is er niet, en een andere skate bestellen is door de zeer beperkte voorraad voor mij niet mogelijk. Nu maar hopen dat het aankoop bedrag snel wordt terug gestort op mijn rekening, daar zal ik Daan ook een recensie over plaatsen. Mvg
Euson G. (Hengelo)
23.06.2021
Beoordeling: 2 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Hi Euson! Bedankt voor je review. Wat jammer dat ze te klein waren. :( Een maatje groter krijgen we inderdaad helaas niet meer binnen, die zijn uitverkocht. Het is hard gegaan met onze skate voorraad dit jaar. Ik zie dat het bedrag ook alweer terug op je rekening staat. //Iris
Ik heb schoenmaat 45, de skates in maat 46 besteld. Helaas toch te klein, dus terug gestuurd. Wel een heel mooie en degelijke skate met goede binnenschoenen. Echt goed afgewerkt.
Stephan Jansen (Assendelft)
01.02.2021
Beoordeling: 5 van 5!
Yeah , in first week lost cuff bolt , middle wheels to rotate was nearly impossible, somehow removed 3 wheels (price- broken original roces Allen key ( 25cm ) few other keys other brand ) , I requested make return but delayed in hope to not give up on nice and good skate , make decisions send it back was difficult... It was first FR I've ever tried , strongly sad of bad impression... ( Dunno maybe there was just factory unqualified ) However giving 4 from 5 because of stability, quality frame , too much support for beginner level. Size chart kind of wrong , foot fit well with inner side bones pain by ankle.
Renatas Stukis (Oosterhout)
28.05.2020
Beoordeling: 4 van 5!
Ik ben een beginnend skater. Prima skates met stabiel frame en veel steun voor mijn enkels. Qua maat op de gok gekocht (maattabel klopt voor mij niet) en geluk gehad. (schoenmaat 43 -> maat 44 skate)
Bart J. (Heerhugowaard)
24.04.2020
Beoordeling: 5 van 5!
Zitten prima ben er blij mee!
Ivan Trimon (Roosendaal)
17.04.2020
Beoordeling: 4 van 5!
Goede skates, zitten lekker. Vallen wel klein, heb maat 45 en had 46 besteld, deze moeten ruilen voor maat 47. Goede service en afhandeling, top!
Bob W. (Bergen op Zoom)
29.06.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Kneiter goede skates. Perfect voor de stad. Perfect voor slalom vanwege het verstelbare voor- en achterwiel en alle 165mm mounting frames passen erop. Prijs kwaliteit een dikke 10
Kevin Jansen (Amsterdam)
13.05.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Fantastische skates! Rollen goed uit de doos en zitten geweldig. Ik raad wel aan om een maat groter te nemen. Mijn voetmaat was 265 waardoor je een 41 krijgt maar heb de 42 moeten terugsturen omdat deze te klein was. 43 is dus perfect.
Robin Peeters (Kalmthout)
12.10.2020
Beoordeling: 5 van 5!
De skates waren na een half uur reeds stuk! Een wiel stond los, en wanneer we dit willen vastzetten lukt dit niet, omdat er blijkbaar geen 'draad' in het product is, de moer/bout draait gewoon door en is niet vast te zetten. Ik heb reeds een mail gestuurd en geen antwoord ontvangen. Wel een vraag dit product te beoordelen. Hopelijk is dit een productiefout en krijg ik snel een antwoord.
Sofie Van Doninck (Booischot)
24.04.2020
Beoordeling: 1 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Hi Sofie! Je probleem is verholpen en we hebben nieuwe frames er op gemonteerd voor je. Dit was inderdaad een productie fout. Hopelijk ben je weer met veel plezier aan het skaten! 😊 //Iris
Zeer tevreden van deze skates. Ik heb maat 43 en heb een maatje groter genomen en deze passen perfect. Ook bedankt voor de snelle en verzorgde levering.
Kevin Van Acker (Antwerpen)
19.04.2020
Beoordeling: 5 van 5!
Zeer tevraden, snel verstuurd en snel aangekomen!
Tim Vanschoren (Lummen)
31.07.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Ik heb dit paar gekozen om routes te doen van 5 tot 25km, waarvoor ze ideaal blijken. Ze zitten zeer comfortabel. Ik had initieel een ander paar skates besteld, maar me toch bedacht vlak na de aankoop. Een simpele mail met de vraag of ik me nog kon bedenken was voldoende. Mijn betaling werd geannuleerd en slechts 2 dagen later kon ik al genieten van het nieuwe paar.
Toon v. O. (Booischot)
13.05.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Met dank aan SkatePro juiste skates gevonden. Had eerst Inline Skates besteld van Powerslide. Maar mijn enkel bewoog teveel. Teruggestuurd... Dan Seba Skates FR3 besteld. Heb normaal maat 45. Maar heb 46 geprobeerd. Iets te krap. Terug gestuurd en deze in 47 besteld. Nu meer plaats aan mijn tenen. Maar ze zitten als een blok. Juist getest. Ze zijn zeer wendbaar. En lopen zeer goed. Heb 2 maal geretourneerd. Maar was geen probleem. Thx SkatePro
Dimitry Vermeersch (Kortrijk)
27.02.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 106 recensies
SkatePro