MENU
Terug |

Seba High Light Carbon V2 Freeskates

EUR 559,95*
Seba
Zoom
Kies schoenmaat 
Opslaan voor later
 paar

Beschrijving

Seba High - de klassieke slalom skates/freeskates! Slalom skaters hebben wereldwijd deze schat in hun bezit. Dit is de super lichte carbon editie. Met Street Invaders wielen en carbon/glasvezel shell.
Teen sluiting, dubbele Seba sluitingen en FK aluminium gespen plus veters zorgen allemaal voor een veilige pasvorm voor maximale controle en krachtoverbrenging in deze geweldige freeskates.

De V2 is ge-update voor een nettere uitstraling en de sluitingen zijn dunner geworden.

Seba Deluxe V2 Zwart 231mm/243mm frame en Seba ILQ9 lagers.

Opmerking: De twee frame maten worden ook geleverd met twee verschillende wielmaten. Voor schoenmaat 35-39, wordt het 231mm frame met 76mm/84A wielen gebruikt. Voor maten 40 en hoger, wordt het 243mm frame gebruikt welke met 80mm/84A wielen komen.

Specificaties

Frame materiaal:
Aluminium
Schoen/schaal type:
Hard
Wielbasis:
231/243mm
Binnenschoen details:
Ingebouwd, Schokabsorberend
Sluitsysteem:
Veter, 2x Gesp, Micro-instelbare gesp
Lager precisie:
ILQ-9
Wielhardheid:
84A
Frame type:
Vlak setup, Freestyle
Max. wieldiameter:
80mm
Schoenmateriaal:
Kunststof
Cuff:
Hoge enkelsteun, Verstelbaar
Rem:
Geen
Aanbevolen voor:
Freestyle skaten

Recensies

Ik heb deze skates nu zo'n 2 weken in gebruik, en het is de eerste keer dat ik afwijk van het standaard UFS frame. Dit omdat ik nu voornamelijk bezig ben met freestyle/slalom, en deze geven wat meer bewegingsvrijheid en controle. De skate geeft erg veel support aan mijn enkels, en mijn voeten. Ze zitten nog niet zo heel erg comfortabel, maar dat komt waarschijnlijk omdat ze nog redelijk nieuw zijn. Ik merk dat ze steeds beter gaan zitten hoe vaker ik ze aan heb. De ILQ 9 pro bearings zorgen voor meer dan genoeg snelheid, en i.c.m. de Seba Street Invaders ook goede grip. Wat wel een minpuntje is, is dat de wielen (Seba Street Invaders(84a)) best snel slijten.
Pascal T. (Etten-Leur)
25.03.2017
Beoordeling: 4 van 5!