MENU

Triple Eight KP Pro Kniebeschermers

EUR 59,95*
Triple Eight

Goed te weten

Zoom
Kies maat 
Opslaan voor later
 paar

Beschrijving

Compacte high-end kniebeschermers voor de veeleisende professional. Speciaal vormgegeven body voor optimale bescherming en comfort. Komt met grote klittenband sluitingen voor een perfecte pasvorm en sluiting.

Goed te weten

Recensies

A real knee saver; good fit, don't need to take my shoes off to put them on, work great on concrete parks, very strong, very happy with them.
Boaz D. (Amsterdam)
28.08.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Na een paar jaar met volleybal/zachte beschermers te hebben gereden, ben ik weer overgestapt op serieuze beschermers met -harde schaal-. Het voordeel van zachte beschermers is dat ze eigenlijk niet echt in de weg zitten. Echter, wekelijks met een zak ijs op je knieën is op de lange duur ook niet best. Daarom heb ik gekozen om weer voor stevigere beschermers te gaan. Je ziet er uit als robocop, maar het spaart uiteindelijk wel je knieën. Opzich ben ik gewend aan grote pads met harde schaal van het vert skaten vroeger. Tegenwoordig gebruik ik ze voor 't land(kite)boarden. Of dit merk beter is dan een ander merk kan ik niet beoordelen. Wel vangen ze zeer goed de grote klappen op. Ook de keuze om voor deze te gaan en niet die met de extra band onder de pads bevalt. Het geeft iets meer bewegingsvrijheid.
J. P. (Amsterdam)
27.10.2015
Beoordeling: 4 van 5!