MENU
×

Elektrische Vervoermiddelen

De vervoersmiddelen van de toekomst zijn hier

De elektrische fiets heeft als behoorlijk zijn opmars gemaakt en is algemeen bekent bij het grote publiek sinds een paar jaar. Nu zien we ook een grote interesse naar andere elektrische vervoersmiddelen ontstaan, zoals de Stary Boards, elektrische longboards, skateboards, steppen, hoverboards en Ninebot Segways. Er is geen reden om te denken dat dit niet verder zal ontwikkelen in de komende jaren. De capaciteit van de batterijen wordt groter, laad tijden korter en de duurzaamheid van de motoren verbetert constant. Als we bijvoorbeeld de Stary Board nemen en de specificaties tussen het eerste model en nu vergelijken zien we groter verbeteringen.

Een Stary Board of een Inboard M1?

Op dit moment hebben we bij SkatePro twee merken elektrische longboards. De Stary board en de Inboard M1 longboard. Het voornaamste verschil zit hem in de top snelheid, die net iets hoger ligt bij de Inboard M1 en bij dit board kun je ook de batterij vervangen en dus langer door skaten.

Ninebot en Segway - Zijn ze hetzelfde?

Het verhaal tussen Segway en Ninebot is één groot drama. Het tweewielige zelfbalancerende vervoersmiddel was bedacht in Amerika, maar de uitvinders hadden het moeilijk om dit nieuwe vervoersmiddel winstgevend op de markt te zetten. Ondertussen werd er in China door een bedrijf genaamd Ninebot een soortgelijk product gemaakt, maar omdat Segway al het wereldwijde patent had op het zelfbalancerende vervoersmiddel werd dit nieuws niet zo goed ontvangen in Amerika. Ze starten zelfs een rechtszaak tegen Ninebot. Hoe ging Ninebot hiermee om? Ze kochten Segway en voegden de twee bedrijven samen. Dat is de reden waarom we onze zelfbalancerende vervoersmiddelen zowel Ninebot en Segway heten.