MENU
×

Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed voor iedereen

Hier vind je buitenspeelgoed voor alle leeftijden, geschikt voor buiten en binnen in de gymzaal. Je vindt er zowel duurzame frisbees, springtouw accessoires en boomerangs.

Een boomerang en frisbee is erg populair onder alle leeftijden. Ze zijn van hoge kwaliteit en zijn te gebruiken voor alle niveaus. Ze komen in kleurrijke en stoere design en zijn gemaakt van comfortabele materialen, zodat het veilig en makkelijk is om ze te vangen. Je kunt ze ver gooien en flinke snelheden bereiken, wat het extra leuk maakt in grote gebieden waar je alle ruimte kunt benutten.

Diabolo - Speelgoed voor in je tuin

Een diabolo is een leuk stuk speelgoed om te jongleren voor alle leeftijden. Het is een eenvoudig speeltje meestal gemaakt van rubber met een metalen kern, met hierbij horende een nylon touw en twee houten stokjes. Met een diabolo kun je verschillende trucs zowel alleen als samen met je vrienden doen. Het diabolo speelgoed is afkomstig van het Chinese jojo, maar zijn ontworpen in andere materialen en maten.

Hoe kan ik mijn Diabolo gebruiken?

De basis vaardigheid met de diabolo is het te laten draaien op het touw. Hierna kun je oefenen om de diabolo in the lucht te gooien en het daarna weer op het touw te vangen. Er zijn vele trucs met een diabolo met het touw, de stokjes en door lichaamsbewegingen mogelijk. Daarnaast kunnen meerdere diabolo's draaien op een touw tegelijk draaien.

Hoe kan ik mijn yoyo gebruiken?

Je moet gewoon het einde van het touw aan je middelvinger binden en dan gooi de jojo in een vloeiende beweging, zodat de yoyo zal gaan draaien. Wil je naar het volgende niveau van het maken van trucs, dan worden deze meestal uitgevoerd door het maken het weer met je hand aan te trekken, gevolgd door de beweging van de truc. Trucs kunnen zowel met het touw als de lus worden gemaakt.