Kerst
Bestellen vóór 19 dec.  -  Lees meer
×
MENU

Bobslee en sleeën

Als je op zoek bent naar een slee, is dit de juiste plaats om te zoeken. We hebben een selectie van sleeën, snowracers, snow skates en andere entertainment voor het winterseizoen. Als de sneeuw valt en de wereld buiten wordt wit, is het tijd om naar buiten te gaan en er voor te zorgen dat je op je slee zit!

Slee

In Denemarken wordt het woord bobslee gebruikt als men praat over de kunststof slee. De kunststof slee wordt het meest gebruikt door kinderen. Het voordeel van deze slee is dat je het zelfs kunt gebruiken wanneer er slechts een kleine hoeveelheid sneeuw ligt. Daarentegen is een houten slee beter geschikt voor heuvels met veel stevige sneeuw. In sommige landen wordt het woord bobslee geassocieerd met de wintersport met dezelfde naam. Maar de bobslee die voor deze sport gebruikt wordt is niet te vergelijken met de kunststof sleeën uit onze selectie.

Onze selectie van reguliere sneeuw sleeën geven je de mogelijkheid om optimaal plezier uit het koude winterweer te halen. Met de rem grepen op de slee kun je zowel remmen als sturen. De handvatten maken het mogelijk de slee te navigeren door aan één handvat tegelijk te trekken. Het merendeel van de sleeën zijn gemaakt van hoge kwaliteit HDPE-kunststof, zodat ze sterk, duurzaam en flexibel blijven, zelfs bij lage temperaturen.

Sleeën met stuurwielen

Sleeën met stuurwielen, of snowracers, zoals sommige mensen ze noemen, staat garant voor een nog betere ervaring wanneer je rijdt met hoge snelheid. Je zit hoger waardoor je een beter overzicht krijgt. Omdat deze sleden een stuur hebben, zijn ze gemakkelijker te geleiden. Deze sleden zijn geweldig als je een perfecte controle wilt hebben op hoge snelheid.