×
Menu

Race BMX stem

  Filter
Kleur
Merken
Stem type/Lengte
Stem rise
Stem diameter

Vind de juiste BMX racefiets stem voor jouw fiets

Een BMX stem is gemaakt om de bar op de voorvork te monteren. De BMX stem is gelijk ook onderdeel van het compressiesysteem op een race BMX fiets.

Het gevoel van de voorkant van een BMX racefiets wordt mede bepaald door de BMX stem. De stems bieden nogal wat variatie als het aankomt op hoogte en lengte.

De hoogte en lengte van de BMX racefiets stem bepaald hoe snel je de balans vind op je BMX fiets. Voor een optimale controle, kiezen veel rijders voor een lange stuurvoorbouw.

Top load of Front load stem - welke moet ik hebben?

Het stuur kan op twee manieren op de stem gemonteerd worden. Een top-load bar is gemonteerd op de bovenkant van de stem en een frond-load bar wordt gemonteerd aan de voorkant van de stem.

Race BMX rijders kiezen vaak voor een front-load stem omdat dit hun de meeste controle en stabiliteit geeft. Een top-load stem is vaak wat hoger dan een front-load stem. We adviseren een top-load stem als je graag je bar wat hoger hebt.

We hebben een grote selectie top-load en front-load BMX stems in ons assortiment. De stems komen in veel verschillende kleuren en ontwerpen van de beste merken op de markt, zoals Animal, Ciari, CliQ, Eclat, Fiend, Haro, Odyssey, Premium, Salt, Shadow and Simple.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden