×
Menu

Energy Patrol Ramp Kniebeschermers

(2)
Video
Video
1 set
Aantal
1 set
2 sets
3 sets
4 sets
5 sets
6 sets
7 sets
8 sets
9 sets
10+
Aantal
1 set
2 sets
3 sets
4 sets
5 sets
6 sets
7 sets
8 sets
9 sets
10+
Aantal
1 set
2 sets
3 sets
4 sets
5 sets
6 sets
7 sets
8 sets
9 sets
10+
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending vanaf €89
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

Zie ook

Beschrijving

De REKD Energy Patrol Ramp kniebeschermers zijn de ultieme oplossing voor Kniebeschermers voor extreme sporten en activiteiten met een hoge impact. Deze kniebeschermers zijn zorgvuldig ontworpen voor de hoogste veiligheidsstandaarden en leveren ongeëvenaarde prestaties en controle tijdens het glijden. Met een custom gevormde impact cap bieden ze uitzonderlijke stabiliteit en maatwerk with easy replacement caps.

De traagschuimlaag aan de binnenkant zorgt voor een persoonlijk en langdurig comfort, terwijl de schuimvorm met hoge dichtheid extra Bescherming en schokabsorptie biedt. Maar wat deze kniebeschermers echt onderscheidt is de REKD Energy schuimlaag, ontworpen om tot 75% meer impactenergie te reduceren.

Het aanpassen van de pasvorm is een fluitje van een cent with de elastische power strap aan de bovenkant, met drievoudig gevouwen banduiteinden om doortrekken te voorkomen. Lussen aan de achterkant en een dubbele gesp aan de achterkant van de onderste power strap zorgen voor een stevige pasvorm die op zijn plaats blijft tijdens intensief gebruik. Het superzachte rugmateriaal biedt superieur comfort, terwijl de machinewasbare buitenlaag het onderhoud vereenvoudigt.

Verhoog je kniebescherming met de REKD Energy Patrol Kniebeschermers. Ze zijn ontworpen voor veiligheid, prestaties en comfort en zijn de ultieme keuze voor liefhebbers van extreme sporten.

Specificaties

Geslacht:
Heren, Dames, Junior
Bescherming:
Impact resistant polyethylene caps, Impact resistant 3D foam
Passysteem:
Dubbele elastische riemen
Type:
Removable knee cap, EN 14120

Populaire producten

Toon alle

Van hetzelfde merk

recensies   (2)

So many features that make these knee pads amazing! And half the price of other pro pads
Daiz Westbury (Margate)
15.03.2024
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 2 recensies
SkatePro