Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Savant 165 Longboard Truck

Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

De jongens van Paris Truck Co. zijn hard aan het werk geweest om deze Savant truck voor longboards te maken. Een nieuwe benadering op de belangrijkste elementen die deel uit maken van de truck.

Eén van de belangrijkste veranderingen is om een volledig gesmede hanger te gebruiken, in tegenstelling tot de standaard hanger die gegoten is. Dit maakt een veel sterkere truck die ook zeer nauwkeurig is, in zowel de controle als tolerantie. Het draaipunt is een stuk kleiner en geïnspireerd door racers. Paris gebruikt een dikkere pivot cup bushing die op zijn beurt een betere trillingsdemping en een soepelere rit oplevert.

Een andere grote verandering is het gepatenteerde Captive Axle Lock system, dat er voor zorgt dat de assen veel beter aansluiten op de hanger. Het zorgt voor kaarsrechte trucks die direct een stuk langer meegaan dan andere systemen. Het ontwerp rond de kingpin is sterk verbeterd om 'slops' tegen te gaan wanneer je slides maakt. Daarbij maakt het ook het downhill rijden een stuk stabieler op hoge snelheden.

Specificaties

Hangerbreedte:
165mm (6.5")
Truck-type:
Inverted kingpin, Standaard hanger
Aantal per verpakking:
1
Materiaal:
Aluminium 6000 Series
Montage bouten:
Niet inbegrepen
Bushings:
90A
Hanger stand:
43°, 50°

Van hetzelfde merk

Toon alle

SkatePro