Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

66s Cruiser Board Wielen 4-Pack

(1)
Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

De set van 4 Slime Balls 66s wielen zijn geschikt voor cruiser skateboards, longboards en skateboards. De urethane kwaliteit die gebruikt is voor deze wielen is duurzaam en gemaakt om te skaten. Grote wielen met een diameter van 66 mm maken het mogelijk om de ramp op te skaten en om in het skatepark te gebruiken waar je vooral snelheid nodig hebt om bovenaan de ramp te komen.

Met een zachte durometer van 78A, zorgen de Slime Balls wielen ervoor dat elke ride super smooth wordt en je super veel grip hebt.

Specificaties

Wieldiameter:
66mm
Wielbreedte:
47mm
Wielhardheid:
78A
Wielmateriaal:
PU gegoten
Wielen per verpakking:
4

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (1)

ben blij met de wielen. deze wielen passen perfect bij mijn oldschool steve alba. de kleur blauw matcht de graphics bovenop het deck en het groen en oranje matcht met de vlammen onderop het deck. De wielen zijn precies de juiste maat zodat ik geen wheelbite heb. doordat de wielen lekker zacht zijn, rollen ze makkelijk over oneffenheden en kan ik zelf achter in mijn tuin over de grindtegels skaten. Als flink wat vaart maakt en en goed je gewicht in de bocht gooit kan je nog gewoon powerslides maken. Voor mij is dit een perfect setje wielen, zou willen dat ik ze 28 jaar geleden had gekocht.
Richard de Wit (Monster)
09.09.2015
Beoordeling: 5 van 5!
SkatePro