Gratis bezorging boven €100 180 dagen bedenktijd Veilig betalen Inloggen  |  Contact |  Over SkatePro
SkatePro
Informatie

Privacy Beleid

Persoonsgegevens
SkatePro zamelt je persoonsgegevens in en bewaart deze, wanneer je een aankoop bij ons doet, een account aanmaakt of je aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Wij registreren je naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres.

Wij registreren je persoonsgegevens met het doel om de bestelling aan je te kunnen leveren. Bij het inzamelen van de persoonsgegevens via onze website, zorgen wij ervoor dat dit altijd gebeurt met je uitdrukkelijke toestemming. Hierdoor ben je precies op de hoogte van welke gegevens er worden ingezameld en waarom.

Alle klantgegevens worden ingevoerd en overgebracht in gecrypteerde vorm naar SkatePro. Wij bewaren de klantgegevens niet gecrypteerd, maar op computers die beveiligd zijn met toegangscodes. Alle medewerkers in het bedrijf hebben toegang tot de gegevens, die over jou geregistreerd staan. Er worden geen andere persoon gevoelige gegevens geregistreerd. De gegevens worden niet aan derden door gespeeld.

E-mailadres
Je e-mailadres wordt gebruikt om je te kunnen identificeren in onze systeem. Wij gebruiken het adres ook om contact met je te kunnen opnemen, over je aankoop en je je winkelmandje te kunnen toesturen, als je je bestelling niet kunt voltooien.

Logstatistiek
Op SkatePro.nl wordt er informatie verzameld over het aantal bezoekers die we hebben gehad, waar ze vandaan komen, welke pagina’s op de website ze bezoeken, enz. Deze gegevens worden niet ingezameld van de individuele gebruiker. We kunnen niet zien waar je op het internet naartoe surft. Wij zullen geen informatie aan derden doorspelen (Wij gebruiken echter bijv. Google Analytics als analyse-instrument). We verzamelen informatie over welke producten onze gebruikers het liefst willen hebben. Deze informatie wordt gebruikt om de website te verbeteren. Wij gebruiken je gegevens voor tevens reclamedoeleinden, d.w.z. voor informatie over producten uit ons aanbod. Wij maken hierbij slechts gebruik van e‑mail nieuwsbrieven, voor zover dit wettelijk is toegestaan of voor zover je ons hiertoe uitdrukkelijk hebt gemachtigd. Afmelding van het ontvangen van deze nieuwsbrieven is te allen tijde mogelijk. We zullen informatie over je aankoop niet doorverkopen of doorspelen aan een derde partij.

Cookies
Gebruikers op onze website kunnen cookies op hun computer laten bewaren, die het mogelijk maken ons te helpen hen een betere service te verlenen. Dit kan bijvoorbeeld ons helpen om onze website te verbeteren of boodschappen / advertenties beter af te stemmen op de interesses en voorkeuren van de gebruiker.

De website maakt gebruik van cookies van Google Analytics, SkatePro (winkelwagentje en login), hiernaast ad-cookies, zoals bijv. Google Adwords. Je kunt het gebruik van cookies in je browser uitschakelen. We willen je erop wijzen dat dit het onmogelijk maakt een aankoop op de website te voltooien en het bijna onmogelijk is het internet te gebruiken.

Cookies zijn digitale informatie pakketjes, die de website op je harde schijf bewaart. De gebruikte cookie kan jou niet als individu identificeren, maar alleen je computer, mobiele telefoon etc. herkennen. Een cookie is geen programma en bevat geen virus. Deze cookies kunnen op elk gewenst moment in je internet-instellingen verwijderd worden.

Product-recensies en ingevoerde opmerkingen
In verband met product-recensies of ingevoerde opmerkingen, zal je naam worden gepubliceerd op SkatePro's website. Je e-mailadres zal nooit worden gepubliceerd.

Gevoelige gegevens bij online betaling
Het invoeren van creditcardgegevens bij het online betalen gebeurt altijd op een gecrypteerde pagina, net zoals de overdracht van data gecrypteerd gebeurt (volgens voorschrift van Nets/Euroline). SkatePro heeft op geen enkel moment toegang tot je gevoelige creditcardgegevens.
Lees meer over de veiligheid bij betaling met creditcard bij SkatePro.

Betalen via Klarna
Bij de aankoop met behulp van Klarna factuur of Klarna deelbetalen worden je persoonlijke gegevens mogelijkerwijs gecontroleerd door middel van een identiteit- en kredietwaardigheidtoets door Klarna. Deze persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wpb). Voor meer informatie verwijzen wij door naar Klarna:

Klarna AB, Norra Stationsgatan 61, SE-113 43 Stockholm, www.klarna.nl

Je toestemming
Als geregistreerde bij SkatePro heb je altijd het recht om bezwaar te maken tegen de registratie en je hebt het recht om te zien welke gegevens over jou geregistreerd staan. Je hebt deze rechten voor de Wet op Bescherming van de Privacy en aanvraag in verband hiermee kan worden gericht aan SkatePro via e-mail. De dataverantwoordelijke is skatepro.nl

Zouden we later ons privacy beleid wijzigen, dan zal dit op deze pagina beschreven staan.

Vertel ons wat je denkt
Stuur ons een e-mail.

Schrijf een opmerking Stel een vraag