Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Rogue Longboard Compleet 2012

(50)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Er zijn verschillende redenen, die de Mindless Rogue tot geschikt beginner longboard maken. Het heeft een klassieke Pintail-vormig deck, wat breed is, waardoor het stabiel is, zodat het gemakkelijker is om je evenwicht te vinden. Na een paar uur van oefenen kun je geleidelijk je trucks losser afstellen en een mooie heuvel vinden, waar je kunt carven met een echte surfer stijl.

Specificaties

Deck materiaal:
Chinees esdoorn, 7-ply
Extra materialen:
Canadees esdoorn, 2-ply
Deck specificaties:
Pin tail, Wheel wells
Concave:
Ja
Griptape:
Pre-gripped
Risers:
14x8mm
Truck-type:
Standaard kingpin, Standaard hanger
Hangerbreedte:
152mm (6")
Bushings:
95A
Wieldiameter:
70mm
Wielbreedte:
42mm
Wielhardheid:
80A
Wielmateriaal:
PU gegoten, SHR
Lagerprecisie:
ABEC-5
Max. toelaatbaar gewicht:
90 kg
Gewicht:
3270g

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (50)

ik weet niet wat ze zeiken over die lagers maar ik vind ze gewoon goed maar de wieltjes zijn wel hard alleen dat vind ik niet zo erg alleen maken ze herrie maar boeit me geen fuck
niels vd nieuwendijk (Noordwijkerhout)
23.02.2013
Beoordeling: 4 van 5!
Prima levering, board ziet er goed uit en was binnen een week binnen.
Nanda Geleedst (Garderen)
28.12.2012
Beoordeling: 5 van 5!
Rijdt prima! Lagers zijn niet fantastisch en de bushings nogal hard, maar als je dat vervangt zijn ze heerlijk!
Xander Greuter (Purmerend)
25.09.2012
Beoordeling: 4 van 5!
snelle levering, heel tevreden super voor lange afstanden, geen problemen gehad!!
Jur Bouma (Bakkeveen (Bakkefean))
31.07.2012
Beoordeling: 4 van 5!
de levering is echt heel erg snel!! en het longboard zelf is ook super!
Wessel Rövekamp (Breukelen (Utrecht))
26.07.2012
Beoordeling: 5 van 5!
Goed stevig longboard, stuurt lekker in. Alleen ga ik wel nieuwe lagers kopen want mijn wieltjes rollen veel te kort. Mijn board was na 3 dagen binnen dus de levering is echt top!
Guido Smeets (Houten)
26.07.2012
Beoordeling: 4 van 5!
Ik vind het een heel fijn longboard. Hij maakt makkelijk en subtiel bochten en is goed flexibel. Of de wieltjes niet zo goed rollen weet ik niet, want ik heb nooit anders gereden. Ik was ook erg tevreden over de levertijd, hij was er binnen 4 dagen. Hij is wel groter dan ik had verwacht, dus als je er mee op vakantie wil kan 'ie niet even in je rugzak, maar qua gewicht is het wel prettig, want hij is niet te zwaar, dus dragen is ook niet zo'n probleem. Door het materiaal wat word gebruikt op de bovenkant van het board sta je heel stevig en dat geeft ook een veilig gevoel. Als we het verder nog hebben over de grootte ben ik daar toch wel erg blij mee, omdat je je benen wat verder uit elkaar kan zetten, dus je hebt een goede balans en je staat goed stevig. Persoonlijk durfde ik daardoor meer te bewegen, scherpere bochten te maken, te slalommen etc.
Michelle Tjioe (Utrecht)
03.07.2012
Beoordeling: 4 van 5!
Service was goed, bestelling kwam binnen 4 dagen. Wat de board betreft ben ik er erg blij mee, het is mijn eerste longboard dus ik vind het goed dat hij niet zo flex is (meer stabiliteit, voelt veilig). Alleen jammer dat de wieltjes niet goed rollen, boardje rijdt niet zo snel, men moet vaak afzetten.
Petra Stiblikova
07.06.2012
Beoordeling: 4 van 5!
Ik wacht nogsteeds op de mijne maar het schijnt een goed board te zijn.
Anke Cornelius (Leusden)
29.05.2012
Beoordeling: 3 van 5!
Mooi board, was er supersnel, maar geen flex helaas. Maar zet de trucks losser en vervang de lagers en hij rijdt super. Ideaal beginnersboard maar als je echt voor de flex gaat, neem een Mindless Raider. 4 sterren omdat hij geen flex heeft.
Justin Brakkee (Lelystad)
18.05.2012
Beoordeling: 4 van 5!
Bestelling was er echt binnen 4 dagen, ben er ongelofelijk blij mee.
Fabiana Schaap (Baarn)
13.04.2012
Beoordeling: 5 van 5!
Service was goed, doos is alleen lastig openmaken zonder schaar/ mes of whatever. Het bord is erg relaxed, nauwelijks flex, maar dat vind'k niet zo erg. De standaard lagers zijn niet optimaal, maar nadat ik er Bones Reds op heb gezet rolt hij super. Zelfs nadat ik 75 KM ermee heb gereden ben ik nog steeds zeer tevreden.
Ricardo Posdijk (Mijdrecht)
26.03.2012
Beoordeling: 4 van 5!
Bestelling kwam super snel, maar de wieltjes rollen niet lekker. Ik denk als je ze fixt dat het dan een prima boardje is.
Doortje van Dijk (Rijen)
23.01.2012
Beoordeling: 3 van 5!
goed stevig board de pintail maakt het wel lastig voor tricks hij gaat vaak een kant op inpv recht omhoog dus tiger claw guillotine gaan moeilijk maar lukken met wat oefening vast prima trucks goed stevig, de graffic iswel wat saai heb hem ook al over gespoten. de wielen en lagers kunnen beter heb ook al snel bones-redz en fat free orang-oetang weels gekocht omdat ik niet egt door kon rollen idd @karin koster hij heeft geen/bijna geen flex hardwhare is ok dance en walking tricks zijn wel mogelijk maar veel oefenen,want ruimte is beperkt voor beginners super board een aanrader ik vind het persoonlijk ook een super ding :P
Koen Kurvink (Espel)
24.10.2011
Beoordeling: 4 van 5!
Toon alle 50 recensies
SkatePro