Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Fly 2.0 Paars/Blauw Schoenen Met Wieltjes

(28)
Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Originele 1x wiel ontwerp voor veel plezier. Oversized logo aan de zijkant, klassieke vetersluiting en klittenband. Verbeterde dual density lichtgewicht zool.

Specificaties

Lichtjes:
Niet

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (28)

Mn dochter is erg blij met de Heelys. Bij ontvangst bleken de neuzen niet goed vast te zitten maar dit werd keurig opgelost. Er werd een nieuw paar gestuurd. De kapotte hoefden niet eens retour gestuurd. Echt top service!
anne van der wal (monnickendam)
06.01.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Mooie degelijke schoen. Mijn dochter van 11 is er heel blij mee. Ze had ook redelijk snel onder de knie hoe het moest. Ik zou ze alleen eerder roze/paars noemen dan paars/blauw.
rebecca roozen (Limmen)
30.12.2015
Beoordeling: 5 van 5!
Onze kleindochter kreeg ze met sinterklaas en reed er vrijwel direct mee weg. Had schijnbaar al een studie gemaakt hoe het moest. Ze is er super tevreden en blij mee.
G.H. Rensink (Almelo)
30.12.2015
Beoordeling: 5 van 5!
Slechte kwaliteit.
Sade Cairo (Haarlem)
26.12.2015
Beoordeling: 1 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Wat jammer dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van de Heelys! We kunnen niet terug vinden dat je hierover contact met ons hebt gehad, zou je ons een mail willen sturen met een beschrijving van het probleem? We kijken graag of we je kunnen helpen.

/Laura
Top, ze is er blij mee
C. Bruinhard (Amsterdam Noord west)
26.12.2015
Beoordeling: 4 van 5!
Mijn dochter is er super blij mee. In het echt zijn ze nog mooier dan op de foto's. Gelukkig de goede maat besteld (twee maten groter want ze vallen klein).
C. Olsthoorn (Schiedam)
18.11.2015
Beoordeling: 5 van 5!
Ze heeft er super veel bekijks mee iedereen vraag waar ze ze gekocht heeft super blij kind ermee
Melanie van Schoneveld (Bergambacht)
17.11.2015
Beoordeling: 5 van 5!
Heel leuk deze heely,s mijn kleindochter is er heel blij mee .
R. Bune (Amsterdam Buitenveldert)
13.11.2015
Beoordeling: 5 van 5!
Goed product, doet wat het beloofd. Snelle levering! Wel goed kijken naar de maattabel idd, vallen klein.
suzanne veenis (Heiloo)
10.11.2015
Beoordeling: 5 van 5!
Heel mooie schoon veel kinderen zijn er blij me jammer dat er geen twee wieltjes zijn maar met een wieltjes is het soms gemakkelijka
Ernstina Kyerewaah (Amsterdam zuidoost)
20.10.2015
Beoordeling: 3 van 5!
Leuk product, echter jammer dat de wieltjes te groot waren waardoor onze dochter ze niet op haar verjaardag aankon. Na te hebben gebeld, was de klantenservice erg onvriendelijk... "We kunnen niet alle producten controleren, voordat we ze toesturen!" Niet eens een excuus ofzo. Jammer, want je kan een klacht als deze ook gewoon netjes afhandelen en mijns inziens behoor je alle producten te controleren voordat je überhaupt iets toestuurt. Dat doet Zalando toch ook gewoon...
Annemarie V. (Wassenaar)
01.10.2015
Beoordeling: 1 van 5!
Antwoord van SkatePro:  We vinden het erg vervelend dat de wieltjes bij de Heelys niet pasten, en jullie dochter daarom de Heelys niet direct in gebruik kon nemen. Inderdaad is het voor ons, en bijvoorbeeld ook Zalando (die steekproefsgewijs zijn producten controleert) niet aan te beginnen om alle artikelen te controleren, voor verzending. Dit kost niet alleen erg veel tijd waardoor we onze producten niet al dezelfde dag zouden kunnen verzenden, en geld, wat doorberekend zou moeten worden in de producten, maar de meeste klanten geven de voorkeur aan hun producten ongebruikt te ontvangen, nieuw in de verpakking. Het nadeel is dat er af en toe, zo ook in jullie geval, een productiefout in het product kan zitten waardoor het niet bruikbaar is. Al met al weegt dit voor ons, en in de meeste gevallen voor de klant, niet op tegen de voordelen van direct verpakken en verzenden.

Dit is erg spijtig en we hebben dan ook ons best gedaan om dit probleem zo spoedig mogelijk op te lossen door nieuwe wieltjes op te sturen. We hopen dat de Heelys, samen met het kleine presentje dat meegezonden is om jullie dochter op proberen te vrolijken, ondertussen met veel plezier worden gebruikt. Als dit niet het geval is dan horen we dit uiteraard graag. Onze excuses voor al het ongemak dat dit opgeleverd heeft maar we hopen dat we jullie uiteindelijk met een tevreden gevoel hebben kunnen achterlaten.

/Laura
Tweede paar heeleys voor mijn dochter eerste paar helemaal opgeheeleyd
CH Feller van Herwaarde (Den Haag)
29.09.2015
Beoordeling: 5 van 5!
Het zijn leuke schoenen om te zien. Mijn dochter moest er wel mee leren omgaan. Voor de motoriek zijn deze schoenen niet echt goed geschikt, omdat met het lopen mijn dochter eerst haar tenen neerzet en dan pas haar hak. Het is wel handig dat je de wieltjes kan verwijderen, zodat ze ook als normale schoen gebruikt kunnen worden.
Saskia K. (Hilversum)
25.09.2015
Beoordeling: 4 van 5!
Dochter is heel blij met haar heelys. Snelle levering en ze had ook al snel door hoe ze werken. Helemaal happy!
Debby Dekker (Tilburg)
04.08.2015
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 28 recensies
SkatePro