×
Menu

Wata Surfskate

1 stuk
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
5 stuks
6 stuks
Limited quantity available
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending bij aanschaf van dit product
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

Zie ook

Beschrijving

Maak kennis met de Long Island Wata Surfskate, de ultieme surfskate voor carving liefhebbers.

Ervaar de sensatie van surfen op het land met deze top-of-the-line surfskate van Long Island Longboards. De Wata Surfskate is met passie en precisie gemaakt en combineert hoogwaardige materialen en een innovatief ontwerp voor een ongeëvenaarde rijervaring.

De kern van deze surfskate is een stevig en flexibel deck van esdoorn, dat de perfecte balans biedt voor carven en cruisen. Met een lengte van 31 inch en een breedte van 9,5 inch biedt het deck voldoende ruimte voor je voeten, terwijl het een compact en wendbaar profiel behoudt.

De Wata Surfskate heeft een wielbasis van 19 inch, wat zorgt voor een soepele en stabiele rit. Dit, gecombineerd met de 66mm wielen en responsieve omgekeerde kingpin trucks, stelt je in staat om moeiteloos te carven en met gemak scherpe bochten te maken.

Uitgerust met een kicktail voegt deze surfskate een extra dimensie toe aan je skateboard ervaring. Pop ollies, voer manuals uit en verken nieuwe tricks met dit veelzijdige board.

De Long Island Wata Surfskate is ontworpen voor carving-liefhebbers van alle niveaus en is de perfecte metgezel voor je skate-avonturen. Of je nu een doorgewinterde pro bent of net begint, deze surfskate tilt je rijden naar nieuwe hoogtes.

Specificaties

Deck materiaal:
Esdoorn
Wielbasis:
19" (48.3cm)
Nose Lengte:
2.20"
Tail Lengte:
5.43"
Deck lengte:
31" (79cm)
Deck breedte:
9.5" (24.1cm)
Deck specificaties:
Kicktail
Wieldiameter:
66mm
Truck-type:
Inverted kingpin, Omkeerbare hanger, Carving
Riding Stijl:
Carving

Populaire producten

Toon alle

Van hetzelfde merk

SkatePro