MENU
×

Energie producten

  Filter
Merken

Voor elk doel is er een energie product

Als je langer dan een uur sport op een gemiddeld of hoge intensiteit niveau raakt je lichaam zijn snelle koolhydraten kwijt. Dit zorgt ervoor dat je lichaam het tragere en minder efficiënte energie bronnen moet gebruiken zoals vet of spiervezels.

Dit is niet iets wat je wilt dat jouw overkomt als je de hele dag aan het skiën of skaten bent. Om dit te voorkomen raden we aan om een aantal energie producten mee te nemen zoals proteïne repen of energie gel.

Proteine repen of energie gel?

In deze categorie vind je een brede selectie van energie producten zoals proteine repen, proteine shake, proteine poeder en energie gel om je prestatie te verbeteren, niet alleen in extreme actie sporten maar ook sporten waarbij je uithoudingsvermogen nodig hebt. Energie producten verbeteren je sport prestatie omdat je lichaam een bepaalde hoeveelheid energie nodig heeft om het beste resultaat the behalen tijdens of na het sporten. Je kunt energie producten vinden in de vorm van gel, proteine poeder, proteine repen en meer. Het is een kwestie van smaak welke beter voor jou is, maar ook welke sport beoefen je?

Een gel is bijvoorbeeld de meest gekozen optie voor hardlopers omdat het makkelijk mee te nemen is, goed in te nemen en te verteren is. Proteine repen zijn iets zwaarder om mee te nemen en kosten meer kracht om in te nemen. Proteine repen kosten ook iets meer tijd om door je lichaam opgenomen te worden. Daarom kiezen veel voor gel tijdens het sporten, maar een proteine bar voor erna.